Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o boze....

BLAGAM POMOCY...DZIECKO CZY NIE...

Polecane posty

Gość o boze....

kochalam sie wczoraj z moim mezem, tylko jest sprawa ze tabletki powinnam po przerwie zaczac brac poltora tygodnia temu we wtorek a wzielam znow w ten wtorek czyli z duzym opuznieniem czy jest mozliwa ciza dodam ze kochalismy sie 2 razy....

Gość głupota
I takie właśnie moderator powinien wywalać.Ten sam temat założyłaś kilka minut temu!!!

Gość
a mowiłam ze tu siedza dzieci ?

Gość o boze....
ale chce sie dowiedziec nawet nei wiesz jak mnei to gryzie mam 20 lat...

Gość heh dajcie spokoj
wy to odrazu sie rzucacie wyzywacie od dxzieci dajcie spokoj powiedzcie zeby uspokioc to pojdzie z tad i nie ebdzie topikow ja sadze ze mozliwa jest ciaza...

Gość głupota
Najpierw trzeba było nauczyć się pisać,potem czytać,(np ulotki od leków) a na końcu spytać się mamy skąd biorą się dzieci.

Gość heh dzieciaki

Gość o bzoe
paulka a jak myslsiz sa szanse czy male...?i po jakim zcasie jak juz moga byc objawy?

Gość klfh
do cholery przestancie wszedzi ebyscie ponizali od dzieciakow a smai lepsi nie jestescie i nei ebdziecie..

Gość co ma być to będzie
nie masz lat 17 i nie jesteś panną, to co sie martwisz, przecież chyba nie wyskrobiesz sie jakby co (bbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrr), nastaw się na dzidziusia, a jak go nie będzie to nie. Co ma być to będzie, co się stało to się nie odstanie, nic już nie zrobisz. Żyj normalnie i czekaj.....Chociaż wiem że stresik przeżywasz. Pozdrawiam

Gość co ma być to będzie
pAULKA 123 SUGERUJE cII WCZESNĄ ABORCJĘ- ALBO JA TAK ZROZUMIAŁAM - BEZ SERCA BEZ DUSZY .....

Gość o boze...
tak ale ja studiuje prawo a to wymaga cczasu a z dzieckiem ebdzie trudno....a w % to iel moze byc przepraszma ze taka jestem ale to stres nad stresmai:(

Gość o boze...
aborcji bym nigdy nei zorbila... pokochalabym tego szkraba tylko nio nie jest mi zbyt lekko malo zarabiamyz mezem kawalekra:(

Gość o boze...
i biore novynette lekkie....

Gość co ma być to będzie
A ja jestem 2 lata po slubie mam 25 lat i nie stosuje zadnych tabletek, kochamy się bardzo często a gume stosujemy jakies 5 razy w m-cu i (w dni płodne)nie zaszłam w ciąże, jakbym zaszła to bym sie nie załamała ale wolałabym nie. A pigułek NIGDY bym nie brala NIGDY NIGDY NIGDY, dwie moje kolezanki odstawiły piguły(oczywiście nie obie naraz) i obie poroniły ciąże- a chciały już wtedy dziecko! lekarz twierdzi że prawdopodobne jest ze to efekt wcześniejszego brania pigułek....

Gość głupota
Ani się podpisać,ani napisać coś z sensem nie umiesz.A ty Paulka dlatego jesteś postrzegana za niezbyt mądrą dziewuszke bo dyskutujesz z takimi madrymi "mężatkami" i dajesz im przemądre rady.

Gość o boze..
ale to zalezy chyba od tabletek i organizmu...?

Gość co ma być to będzie
a Paulke 123 przepraszam jak jąźle zrozumiałam, ale ja też radze w poniedziałek lub możliwie szbko pędzić do lekarza

Gość kkkkm
a prywatnie czy nie?jak lepiej

Gość kkkkm
i jakie badanie robic?

Gość ada81
ja yeż nie biorę tabletek,bo uważam,że szkodzą dziecku. mam przykład: moja znajoma chciała mieć dziecko, mimo że dużo wcześniej odstawiła tabletki to i tak miała martwą ciążę, dziecku nie biło serduszko

Gość Maybe yes
maybe no, maybe baby, I don't know :P

Gość ada81
Mając dziecko też można studiować, ale jest trudniej. Ty mogłaś pomyśleć o tym wcześniej anie po fakcie!

Gość o bzoe piszcie dalej