Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safo

co z tymi facetami???

Polecane posty

Gość safo

dlaczego faceci sie boja lasek ktore maja cos do powiedzenia i sa inteligentne?? to co mam robic? siedziec i sie w ogole nie odzywac? powiem zdanie lub dwa a facet wyjezdza z tekstem ze jestem za madra! i to facet na poziomie z dwoma fakultetami! przepraszam bardzo to kobieta ma tylko wygladac, bawic dzieci, robic obiadki i sprzatac? mnie sie ta wersja srednio podoba. ergo bede musiala szukac dalej i bardziej wnikliwie. taka widocznie moja misja. ehhh..

Gość po 2 twoich zdaniach
wszyscy stwierdzają, że jesteś za mądra?????? ciekawy przypadek...nieznany medycynie

nie no bez przesady , mozliwe ze trafilas na taki przypadek ale ogolnie facecitez maja cos do powiedzenia

Gość a ja sie im nie dziwie..
jakaś taka jesteś... za mądra... ale to tak po całosci wypowiedzi :D

Gość niestety nie
ale dzieki temu może nie mam z tym problemów :)

Gość skrzydelka
moze chodzi o to ze jestes zbyt samodzielna? tak tutaj podkreslilas chec niezaleznosci ze mi sie nasunal taki wniosek Faceci nie chca byc z kobietami ktore ich nie potrzebuja

Gość maciek_poznan
a mnie na przyiład pociągają inteligentne kobiety, z tym że muszą mieć pewien dystans do siebie :-)

Gość Kalamarnica
Moze to 'za madra' bylo powiedziane ironicznie? ;]

Gość safo
a może po prostu miałam zły dzień? i tak mi się napisało? może po prostu mam dość facetów którzy zamiast powiedzieć w czym rzecz to po prostu mówią że jestem za "mądra" i mają z głowy. a może jestem głupia gęś?? nie wiem, może oni nie umieją, bądź też nie potrafią mówić o uczuciach? a może cały czas trafiam na niewłasciwych? tak też się zdaża:-) ale nie ma się co załamywać. IDĘ SIĘ UCZYĆ BO MAM SESJĘ.

to, że jesteś \"za mądra\" to taki łatwy, bezbolesny argument - przyczyna na 100% tkwi w zupełnie czymś innym

Gość .........hmmm...
Nie umieją bądź nie potrafią? A jaka konkretnie jest różnica między umieć a potrafić? Myślę ze to "za mądra" było w "..." i moze oznaczało nie tyle niemądra co przemądrzała