Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owulka

JAK DOPROWADZIC DO OWULACJI PROSZE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość owulka
wspolczuje a ile latek masz ja mam 23 i bardzo chcialabym miec przed 25 pierwsze dzidzi

owulka, malolepsza ma racje duphaston przed owulacją blokuje ją lub zmienia śluz i wtedy plemniki się nie przebiją do jajeczka więc i tak nie zajdziesz jeśli weźmiesz duphaston przed owulacją.

ja mam prawie 26 ale nie martw się zajdziesz przed 25:-) dobrze będzie

Gość owulka
malolepsza jestes fajna!!! masz racje nigdy mnie to nie intersowalo okres byl to byl nie bylo to nie bylo ale od kad mamy pragnienie dzidzi zaczelam sie tym intersowac i wszytko naraz robi mi taki metlik w glowie a cykle byly rozne 30 40 60 70 najmniejszy to 30 chyba

Gość owulka
ale skad mam wiedziec paziu ze jak zaczelam brac duph to bylo przed owul juz sie pogubilam w tym wszytkim lekarz jest bezsensuuuuuuuu

owulka musisz troche rozsadnie podejsc do tematu, 23 lata to jeszcze malutko,wiec wzsystko przed toba...musisz sie sluchac gina,my tu jedynie mozemy cos podpowiedziec i ewentualnie podzielic sie swoimi spostrzezeniami

Gość owulka
paziu dziekuje ci za poswiecenie czasu dla mnie pozdrawiam i zycze ci dzidziusia jeszcze w tym roku na pewno bedziesz go miala !!!!!!!!!! ode mnie dla ciebie te zyczenia

dziękuje owulko tobie też życzę w bardzo krótkim czasie dzidziusia. Wiara czyni cuda więc bądź dobrej myśli i napewno niedługo napiszesz nam że jesteś w ciąży:-)

strasznie dlugie te cykle....hm...owu jest mniej wiecej 14 dni liczac od konca cyklu,czyli momentu kiedy dostajesz nastepna@...ale u ciebie moze byc zupelnie inaczej...narazie sluchaj gina,duphaston dostalas na regulacje okresu, bo musza byc odpowiednie fazy,zeby to mialo sens,a u ciebie te cykle sa za dlugie

Gość owulka
ale ja wiem ze jak znajde te plodne dni to zajde i wszytsko mis ei unormuje wiem to napewno ze ciaza odmieni moj testosteron nawet !!!! ale ta owulacja ktora kiedys znikal niech powroci. a mam pytanie czy jezeli kiedys na sto procent milam owulacje to znaczy ze jestem płodna wogole???? bo jmialam ja napewno

Gość owulka
malolepsza a ty masz dzidzie czy starasz sie?

ja ci nie odpowiem na takie pytanie:) musisz moja droga cierpliwie poczekac,podejrzewam,ze doktor zrobi ci monitoring owu i ocenie jak to wyglada,narazie skup sie na uregulowaniu cyklu kochana....oczywiscie,ze jestes plodna,ale musisz to wszystko doprowadzic do porzadku.....wierze,ze ci sie uda:D,trzymam kciuki

staram sie o dzidziusia i tez mam z tymprzeboje,a jestem od ciebie prawie 10 lat starsza ale sie nie poddaje,uszy do gory

Gość owulka
malolepsza tzn ze ty masz dzidzie i jestes zdrowa powiedz ? bo nie wqiem czego ci zyczyc

Gość clotka
Hmmm,ja mam 29 lat,pco i brak owu...leczyłam sie ponad rok...teraz odpuściłam bo przytyłam sporo po tych hormonkach...brałam clostyilbegyt,estrofem,pregnyl,metformax...i jak narazie nic... :-( wejdz na stronkę www.nasz-bocian.pl tam z pewnoscia znajdziesz odpowiedz na twoje pytania,pozdrawiam

napisalam ci wyzej:D,nie mam dzizdi,ale wierze,ze przyjdzie kiedy uzna,ze czas na nia:D:D:D:D trzymaj sie cieplutko...i dbaj o siebie...przyszla mam musi byc zdrowa:)

Gość owulka
zycze ci dzidziusia tak samo jak pazi w tym rokju obysmy mogly we trzy cieszyc sie tym szczesciem w tym roku a jak dlugo sie leczysz starasz??? mysle ze wiek nie ma tu nic dso znaczenia dzis 20 latki ie moga zajsc w ciaze a 40 latki zaliczaja wpadki bez opamietania mam duzo przykladow moja kuzynka 32 lata bez problemu drugie dzidzi mama mojej kumpeli 46 lat dzidzi super zdrowe ...

Gość owulka
clotka jestem z tobą to straszne co nas spotyka a ten czas tak ucieka a my mamy 12 podejsc w jednym roku do tego zeby spłodzic dzidzie inne maja mniej

Gość owulka
zycze naszej czworce dziewczyn z tego topiku zeby w grudniu 2007 siedziec sobie juz dzidzią pod choinką wierze ze tak bedzie tylko dajcie znac co u was trzymajmy sie tego tematu!!!!!!!!

Gość clotka
Ja juz nawet kupiłam mikroskop owulacyjny żeby sprawdzać wygląd śliny i od 3 dni zaczęłam obserwację ....bo wg testów z moczu jak narazie mam cykle bezowulacyjne :-( pewnie mam ze 3 owulacje w roku i jak tu trafić???ehhhh,co za życie...

Gość owulka
masz racje clotka takie zycie ale niepoddawajmy sie bedzie dobrze pozdro

Gość owulka
pisz co u ciebie wspierajmy sie

owulka poczytaj sobie rozne topiki,zobaczysz,ze nie jestes sama....a do clotki----duzo milośći i napewno trafisz:)powodzenia

Owulka, a robiłaś DHEA-S? bo to moe coś powiedziec o nadnerczach. Owszem testosteron masz duży.

Gość owulka
lusia zostanmy na tym topiku ok??? a co to jest to Dhe... powiedz mi prosze a ty opisz cos o swoim testost masz owlosienie i nadwafge starsz sie odzidzie ?????

Ja jestem z tego samego tematu co garbonik-czyli hiperprolaktynemia. Do tego nadmiar androgenów.

Gość owulka
ALE powiedz ile masz testosteronu???