Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajuzmamdosc

jakie plany na wieczor co robicie bo ja

Polecane posty

Gość jajuzmamdosc

siedze w domu poklocilam sie z chlopakiem znowu mam juz dosc dosc dosc :(

Gość dsaf
O co się tak strasznie pokłóciłaś? Ja pracuje

Gość mirusek
ja też w domciu. Może dlatego że mam 44 lata? Nie, to chyba nie to. Mój facet nie lubi się bawić. Trudno.

Gość kompletna klapa
a ja siedze jak jakiś debil i czekam az on napisze bo ja nie mam odwagi zrobic tego pierwsza...

Gość jajuzmamdosc
musicie mi pomoc ciagle sie klocimy jestesmy ponad 2 lata ze soba ja kiedys bylam inna lubilam sie bawic szalec ale tylko z prztjaciolkami z osobami przy ktorych czulam sie bezpieczna z chlopakiem ni8e potarfie on byl strasznie zazdrosny na poczatku zmienil sie teraz ja jestem nie poznaje siebie ciegle mu robie wyrzuty ma przyjaciolke ona ma faceta ale o nia tez sie czepiam czy ja jestem inna czuja ze mnam kompleksy nosze okulary inni mnie lubia mam powodzenia zawsze maialm jesdnak jestem niedowartosciowana boje sie jechac na dyskoteke bo bda tam sliczne dziewczyny a ja nie jestem brzydka boze pomozcie mi :(

Ja też w domciu.:O Miałam iść do kina. I co? I nie poszłam:( Bo jak już miałam buty na nogach, to mojej osobie towarzyszącej się odwidziało😠 😭

Gość ehhhhhhhhhhhhh
ja siedze w domu i rycze bo znowu zamiast spedzac wieczor ze mna poszedl gdzies z kumplami:(

Gość kompletna klapa
echhh... jakbys mnie poznała to byś czuła się dowartościowana.... heh a tak apropo tez nosze okulary, wiec witajw klubie :))) a co do Twojego problemu, to nie mozesz byc taka ze robisz wyrzuty za byle co. Musisz sie dobrze nad wszytskim zastanowic, przemyslec, wtedy rozwiązanie samo przyjdzie. mam nadzije ze dasz rade, zycze Ci powodzenia, trzymaj siee ;** :)

Gość jajuzmamdosc
dzieki tylko ze ja nie potrafie do tej laski jestem wredna wkura mnie to ze on jej wszystko gada dla niego jest jak siostra teraz tez pwewnie gdzies pojechal a ja co?? drinkuje w samotnosci moze je jestem niedowartociowana kiedys taka nie bylam smialam sie a teraz?? ciagle marudze sama siebie nienawidze :(

Gość nanaska
ja siedze w domu z dzieckiem a moj poszedl na mecz do klubu pewnie przyjdzie wciety nienawidze go wtedy chyba ide spac bo sie tylko wkurzam

Gość jajuzmamdosc
nie tylko ja mam ten problem..... mam dosc siebie jego i zycia :(

Gość kompletna klapa
jajuzmamdosc---> ja tez siebie nienawidze, ale ten fakt raczej cie nie pocieszy... a może zastanów się nad tym czy w ogóle go kochasz? moze jestes z nim z przyzwyczajenia? albo w ogóle z nim pogadaj, może musicie sobie pewne sprawy wyjaśnic...

Gość jajuzmamdosc
??????????

Gość nanaska
wiesz moj tez zazdrosny jest ciagle jestesmy juz 5 lat razem i czuje ze sie dusze jak sie napije to ma swoje jazdy wypominki a ja czuje ze zyje tylko wtedy kiedy jestesmy osobno przy nim zmienilam sie jestem inna osoba niestety ale mamy dziecko i nie potrafie odebrac mu ojca

Gość ehhhhhhhhhhhhh
a tak bym chciala zeby mnie teraz przytulil...pocalowal...tak tego teraz potrzeuje...tak mi smutno:(

Gość jajuzmamdosc
on nie umie gadac od razu zwala wszystko na mnie itd fakt jestem porywcza mam temperament ale potrafie sie przyznac do bledu a on w smsie stwierdza ze nar5azie nie mam ochoty na pisanie ze mna bo ma dosc dodam ze duzo zlego sie miedzy nami wydarzlo i to przez innych szczegolnie dlatego tez nie ufam tej lasce nie ufam juz nikomu :(

Gość nanaska
jesli nie jestes przy nim szczesliwa to nic sie nie zmieni i za kilka lat

Gość jajuzmamdosc
mi tez tak smutno i tez czasem czuje ze nie oddycham ale kocham go a moze poprostu boej sie zostac sama :(:(:(

Gość jajuzmamdosc
up up chociaz z wami se pogadam :(

Gość ehhhhhhhhhhhhh
ja tez sie chyba sama boje zostac....ale jakby pomyslec przeciez to on jest kochany...tylko takie dni jak dzisiaj najlepiej wymazac...

Gość jajuzmamdosc
tez tak mysle ale boje sie ze miedzy nami koniec serio tyle zlego nas spotkalo ale sie kochamy tylko ze jaj juz nie moge :(

Gość ehhhhhhhhhhhhh
ehh...chce mi sie plakac..przez to wszystko moje cwiczenia szlag trafia...a powinny byc robione codziennie,dzisiaj nie mam juz sil...;( kurwa jak mi smutno no!!!Sory ale naprawde...:(

Gość nanaska
ja musze polozyc dziecko moze zajrze za 30 min trzymaj sie cieplo no dobra przyjde na papierosa z nerwow! jak malego poloze

Gość ja tez tak mam czasami
ale klotnie so ok oczyszczaja atmosfere jak masz kompleksy z powdu okularow to kup soczewki

Gość jajuzmamdosc
nie stac mnie na soczewki ;/;/;/ nie stac :( ciagle od kazdego slysze ze robie to zle a to nie tak zla szkola i wogole ma 21 lat na utrzymaniu rodzicow itd a te klotnie to za czesto wierzcie mi :(

Gość ehhhhhhhhhhhhh
ale skoro spodobalas sie jemu w okularkach...bo przeciez inaczej by z toba nie byl;) To nie przejmuj sie o inne laski..chociaz ja tez jestem zazdrosna czasami,alle probje z tym walczyc:D Eh...ja chyba pojde spac...wyplakac sie w poduszke

Gość jajuzmamdosc
hehe dzieki ja juz sie wyplakalam :(

Gość nanaska
no to jestem nawet sobie drinka zrobilam a co mi tam i czekam az wroci szczerze to nie lubie czekac zawsze uciekam w sen

A moj poszedł na studniówke z kolezanka,bo nie miała z kim pojsc !!!!!!!!!!!!!! A ja siedze i nudyyyyyyy

Gość nanaska
a co to zal bylo kolezanki?