Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niiebieskaa

chcialabym wziac slub

Polecane posty

Gość niiebieskaa

jestem z chlopakiem od 2 lat, spedzamy razem mnostwo czasu, bardzo sie kochamy, jednak nigdy nie rozmawialismy o slubie, zareczynach itd.. jak zaczac taka rozmowe?

Gość ona-zagubiona nieco
kochanie czas ustabilizowac sie

Gość a ja bym
chciała odwziąć ten ślub, który nieopatrznie wzięłam. Każdy ma jakieś marzenie....

Gość finnezzjaaa
2 lata to wydaje mi sie ze trochę za szybko na ślub....

Gość niiebieskaa
no tak, ale moglibyśmy chociaż zacżać o tym rozmaawiać, przecież slubu i tak nie bierze sie z dnia na dzień

Gość aga-26-lat
ja wzieam slub po dwoch latach znajomosci. wedlug mnie to nie za szybko

Gość dziki dzik
My jestesmy razem rok i juz bym chciala uslyszec: wyjdz za mnie. I wiem, ze moj mis chcialby zapytac. Ale... totalnie nie stac nas na nic, na zaden porzadny start. Na dom, na dzieci, nawet na slub. A wiec zbieramy depozyt na dom, czekamy az skoncze studia, i... moze sie doczekamy :)

Gość slodkooogorzka
jesli masz taka potrzebe... czujesz, ze to wlasciwy moment, to rozpocznij rozmowe, a same rozmowy potrafia trwac miesiacami, a nawet latami, zalezy jak Twoj chlopak sie na to zapatruje... moim zdaniem 2 lata to nie za wczesnie, czesto takie przechodzone zwiazki, tj. dluzsze tez nie daja gwarancji, ze to juz na zawsze nie ignoruj swoich pragnien, a facet z ktorym dzielisz zycie w koncu powinien je tez znac i moc sie do nich ustosunkowac jak zaczac... zapytaj sie, jak widzi dalszy rozwoj waszego zwiazku? wasza przyszlosc... powodzenia

Gość i ja bym chciala
ale wiem, ze jemu sie nie spieszy mimo, ze juz najswiezszy nie jest;) i nigdy powaznie ze soba na ten temat nie rozmawialismy, tylko w zartach...zupelnie nie wiem jak sie do tego zabrac...

Gość taka tam xxxzzzyyy
on ma Cie gdzies,bo jakby Cie kochal i myslal powaznie o Tobie to juz byscie sie pobrali,moj oswiadczyl mi sie po miesiacu i jestesmy x czasu malzenstwem

Gość i ja bym chciala
taka tam-wlasnie tego sie obawiam, ale kilka razy zdarzylo mu sie wspomniec o naszych przyszlych dzieciach:) chyba by o tym nie wspominal gdyby nie myslal o "nas" powaznie?

Gość pasza
a ja wzięłam ślub po 9 mcach i też jest extra!!!!!!!! długość znajomości nie ma znaczenia... kochamy sie czter razy dziennie :)))))