Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula ula ih ih

takie małe pytanko .. odp! prosze !

Polecane posty

Gość ula ula ih ih

chce wyszczuplic uda i biodra .. czy pilates będzie dobry ? nie chce zeby mi się zwiększyły mięsnie ud .. co powinnam cwiczyc zeby wyszczuplic uda i biodra ? poradzcie .. bo mam problem .. i nie wiem od czego zacząc .. odp ! bardzo Was prosze !

Gość no cóż...
callanetics.

Gość hej miałam
taki sam problem. Ćwiczyłam rozciąganie przez 4 miesiące przy tym byłam na przez miesiąc na diecie. Z uda w najszerszym miejscu zleciało mi ok 8 cm na szczęście :D rozciąganie jest najlepsze na mięśnie ponieważ je rozciąga a nie rozbudowuje dzięki temu są o wieeeele smuklejsze :) rozciągaj się Pozdrawiam

na biodra- hula-hoop (30 min dziennie, oprocz bioder bedziecie mialy super talie i plaski brzuszek)

Gość ula ula ih ih
a ile poświęcałas czasu dziennie na te cwiczenia ? i jakie cw wykonywałas ? a pozatym dzięki za odp :)

Gość ula ula ih ih
do ----> ona...82 strasznie trudno kręcic na biodrach :P .. a jak mam metalowy hula hop to moze byc? bo własnie chce jeszcze wyszczuplic brzuszek troszke :)

Gość hej miałam
na początku stosowałam diete 1000kcal ischudłam ponad 4 kg w tym okresie z uda zleciało mi ok 4 cm ćwiczyłam prawie codziennie, ćwiczenia na nogi zajmowały mi ok pół godz plus pół godz na inne partie potem przez te 3 miesiące spadał mi ok cm miesięcznie. Szczerze myslałm że same ćwiczenia nic nie dadzą aż tu postanowiłam się niedawno zmierzyć i :):):):):) Po diecie w udzie miałam 54 a teraz 50 :D i pomyśleć że we wrześniu miałam jeszcze 58 :D

Gość hej miałam
a Ty ile masz cm w udzie?

im ciezszy tym lepszy hula-hop.przy kreceniu kolko Cie masuje.ja kupilam lekki, pusty w srodku,plastykowy.za jakies 4 zl w TESCO o srednicy 70cm.ale wypelnilam go caly ryzem.teraz jest ciezszy.mnie sie dobrez kreci na biodrach.przez pierwsze minuty milam ochote go wyrzucic prezz okno, bo nie udawalo mi sie a teraz jest ok.trezba zlapac ten rytm.

Gość ula ula ih ih
ja mam 55 a chciałabym tak 50 ..

Gość ula ula ih ih
ona...82 no ten metalowy hula hop jest troche cięzki :D jak spadnie jest niezły huk..

Gość fgh
zawsze najgorszy problem to uda i łydki ;( ech, mam 43-44 cm w udach i 16 lat. Czy to akurat, czy niezbyt? chciałabym nosić spodnie rurki i nie wiem ;(

Gość ula ula ih ih
jeszcze do ---> hej miałam ja nie chce sie odchudzac tzn. stosowac diet ponieważ.. mam strasznie mały biust :(:( i nie chce sobie pogorszyc sparwy

Gość ula ula ih ih
do fgh ... oo jaa :D napewno idealne do rurek :D a jaki wzrost ?

Gość fgh
coś 160-163 :) serio tak uważasz?

Gość ula ula ih ih
no jasne .. pewnie masz fajne nogi :)

Gość fgh
no właśnie nie wiem, mam chyba jakąś manie, że posiadam gruuube uda. ech, dzięki wielkie za odpowiedz ;:):*

Gość ula ula ih ih
spoko .. a robisz jakies cwiczenia ?

Gość fgh
robie, ale zbytnio się do tego nie przykładam ;P tzn. nie powtarzam ich regularnie :D kłade się na ziemi na jednym boku, jedna noga jest lekko zgięta na podłodze a drugą unoszę gdzieś tak 15-20 razy i zmiana nogi ;;) pewnie już słyszałaś o takim ćwiczeniu ;)

Gość ula ula ih ih
no słyszałam :) ale dzieki .. moze tez z tego skorzystam ;)

Gość fgh
polecam ;)

Gość ić stont
ić stont fgh

Gość ić stont
papa 43 to strasznie dórzo

Gość garstka_szczęścia
hej miałam------> a możesz coś więcej na temat tego rozciągania? a może jakiś link? byłabym wdzięczna :)

Gość ula ula ih ih
ja znalazłam troche : CWICZENIA ROZCIAGJECE: 1-stoimy z nogami zlaczonymi i staramy sie dotknac palcami podloge. 2- siadamy na podlodze i rozchylamy nogi pod katem 80 stopni. lapiemy najwiekszy palec u nogi rekoma i staramy sie dotknac nosem podlogi. Ciezkie ale dobre cwiczenie. 3- opieramy cale ramiona na krawedzi lozka.Stopy rozstawione pod katem 45 stopni i i staramy sie napinac miesnie calych nog. pamietajmy aby cale nogi byly proste.

Gość ula ula ih ih
oraz: Pozycja wyjściowa Poniższy opis dotyczy nogi prawej. Siedzimy na podłodze. Prawa noga wyprostowana. Lewa noga zgięta w kolanie tworzy motylka (udo lekko odchylone w lewo, kolano zgięte tak, że część podkolanowa odchylona jeszcze bardziej w lewo). Plecy wyprostowane Opis ćwiczenia Raz Zginamy tułów i pochylamy głowę w kierunku kolana nogi prawej. Prawe Kolano maksymalnie wyprostowane wciskamy w podłoże. Dwa Pogłębiamy skłon tułowia trzykrotnie lub pięciokrotnie. Trzy Powracamy do pozycji wyjściowej. Modyfikacje ćwiczenia W fazie "na dwa" zamiast pogłębiać skłon tułowia możemy trwać w maksymalnym pochyleniu tułowia przez 10 sekund. W ostatnich dwóch powtórzeniach pochylenie tułowia przedłużamy do 30 sekund. Intensywność Ćwiczenie wykonujemy 10 razy dla każdej nogi.

Gość placek
a potem seks ,seks i jeszcze raz seks aż uda lizać ;-))

Gość garstka_szczęścia
dzięki :) a myślicie, że agrafka też jest dobra, jeśli chodzi o uda? czy któraś z Was korzystała z niej? na bioderka mam swoje cwiczonka, gorzej z udami...wrrr

na pewno nie polecam siłowni, w tamtym roku regularne 3 razy w tygodniu zrobiło ze mnie babochłopa, w tym roku biegam i bez specjalnej diety waga poleciała w dół a razem z nią centymetry z ud, bioder... w końcu przypominam siebie. powodzenia:)