Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenkaPawarina

z mojej...wyleciala ogromna ilosc jakiegos bialego sluzu...MartwieSie!WCHODZCIE!

Polecane posty

Gość lenkaPawarina

z mojej...wyleciala ogromna ilosc jakiegos bialego sluzu...CO tO? HELP!PROSZE!!! Mam problem i licze na szybka odpowiedz. Pare minut temu chcialam sie umyc. I nagle poczulam ze z mojej... cos wycieka, przestraszylam sie ze to moze jakies plamienie ( biore Yasmin od 1,5roku ale znosze go b.b.b. dobrze ) a na majtkach zobaczylam ogromna biala [plame... Mysle ze to sluz, byl bialo - mleczny, nie rozciagal sie... Wpadlam w panike i od razu sie umylam. Nigdy czegos takiego nie mialam, czy to sa uplawy? czy to moze byc cos groznego???? Na co, jaka chorobe, moze to wskazywac?? Oczywiscie ide w poniedzialek do gina, ale przed tym chce poznac wasze opinie, doswiadczenia... Normalnie wylala sie ze mnie jakas wielka plama tej wydzieliny... Pomocy...

Gość asiulkkaa1987
czy nie bola Cie jajniki ??? moze to byc zwiazane z zapaleniem jajnikow... kolejne podejrzenie to nadzerka... pozdrawiam i zycze pwoodzenia

Gość albo masz zapalenie albo
grzybicę albo jestes w ciązy :)

Gość moze mialas w nocy
erotyczne sny, wtedy tak bywa

Gość buraczana
ja mysle ze to moga byc uplawy. Tez mi sie takie cos zdarzalo, bylam u ginekologa, okazalo sie ze mam jakas bakterie, lekarka zapisala mi czopki, przez 6 dniprzed spaniem wkladalo sie je do pochwy i plamienia zniknely. Nie martw sie na zapas :)

Gość Dominiquita
jesli to byl duzy glucik, to najzwyczajniej w swiecie mogl sie oderwac czop sluzowy zamykajacy wejscie do macicy. Dzieje sie tak np. po intensywnym orgazmie. Wiec bez paniki. Albo faktycznie moze to byc jakies zapalenie.

Gość lenkaPawarinka
no nie martwice mnie ciaza!!!!! Snu erotycnego nie mialam, to bylo wieczorem jak chcialam sie isc myc, aprzed tym zdarzeniem kochalam sie z ch;lopakiem jakis tydzien przed, wiec to nie moze byc jakis skutek orgazmu.... Musze isc dio gina.