skrzacica 0 Napisano Styczeń 28, 2007 chce sobie zrobic tatuaz ale sie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dgsf Napisano Styczeń 28, 2007 to nie rób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tatuazem Napisano Styczeń 28, 2007 a czego sie boisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skrzacica 0 Napisano Styczeń 28, 2007 boje sie ,ze bedzie bardzo bolec! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tatuazem Napisano Styczeń 28, 2007 to zalezy gdzie chcesz zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skrzacica 0 Napisano Styczeń 28, 2007 na plecach ale bardzo na dole! po wyzej kosci ogonowej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tatuazem Napisano Styczeń 28, 2007 no tam faktycznie boli,mozesz kupic ewentualnie zel "lignokaina" sie nazywa ,i smarowac w trakcie robienia,to jest niby na recepte ale uczciwie powiedzialam do czego mi i sprzedala aptekarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skrzacica 0 Napisano Styczeń 28, 2007 jej... to ladnie! bede musiala sie dowiedziec o jakies masi w aptece przed robieniem tatuazu. mieszkam w Holandi i moze tu maja cos dobrego na takie przeciwbolowe tatuaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tatuazem Napisano Styczeń 28, 2007 moze uda ci sie dostac taki dentystyczny spray,to jest jeszcze lepsze:)zycze odwagi i zadowolenia z tatuazu ...ja mam ich 5..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skrzacica 0 Napisano Styczeń 28, 2007 super! gratuluje odwagi. Mi sie tez podobaja tatuaze. widzialam juz fajne wzorki az ciezko wybrac sa tak piekne tylko w holandi jest inna troszke moda ale co tam, tu ikt na nikogo nie zwraca uwagi i kazdy zyje swoim zyciem. Dziekuje za rade... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach