Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gianninna

Czy to normalne????????????????????????

Polecane posty

Gość collin
i nie zapomnij opublikowac!

Gość collin
kibel.. a jakie ta sa te rozhukane? szczerze pytam, bo nie wiem

Gość gianninna
kocham cie kiblu

Gość gianninna
masz racje ta babka jest troche nie smaczna

Gość collin
no bo jest takie okreslenie zahukane... ale co to rozhukane???

Gość gianninna
chyba ide spac

Gość collin
rety..kibel czuje sie zaszczycona Twoja odpowiedzia:P tylko niepotrzebnie taaakie dlugie zdanie zbudowales... wystarczylo napisac zajrzyj do slownika

Gość collin
no...,ale ja nadal nie wiem jaka jest TWOJA definicja rozhukanych kobiet.. bo tego w slowniku juz nie ma

Gość Mała Kiicia
Obstawiam już zakałdy czy A może my - kobiety właśnie tego chcemy! Tej adoracji, czułości, choćby nutki zainteresowania ze strony mężczyzny i może nie na całe życie.. ale w tej właśnie chwili.. momencie.. bo mężczyzna gdy już jest z kobieta to ona staje się jego własnością.. tak niestety nie jest.. ciezko teraz o meżczyznę który potrafiłby doceniać swoją partnerkę... kochać ją codziennie zaskakiwać.. dlaczego kobiety zdradzają? bo przestają czuć się kochane? nie sądzisz? uwierz!

Gość Mała Kiicia
nie mam na myśli jednego dnia niepowodzeń.. rozumiesz to co chcesz rozumieć.. miałam na myśli zupełnie coś innego.. zapiszę może to po prostu w inny sposób ;] Mężczyźni kochają instrukcje obsługi podane krótko i schematycznie. Więc jak z kobietą postępować przedstawię Wam drodzy moi wytyczne. Choć z kobietami nie jest tak prosto, wszak to nie pralka ,czy lodówka. Lecz dobrze wiedzieć jak ją utulić, że prawo ma zaboleć główka. To nic ,że ona z Wenus ,Ty z Marsa, że Ty wzrokowcem przeważnie bywasz. Można polepszyć swoje relacje jeśli chęć tylko z serca wypływa. Dla niej są ważne kontakty z ludźmi. Chce dużo mówić ,być wysłuchana. Gdy słucha – czyta między wierszami. Wsparcia jej trzeba ciągle ,od rana. I potrzebuje ciągłych zapewnień, że ważna jest ,akceptowana. Zaczyna zrzędzić – woła o pomoc! Daj znak wyraźny ,że jest kochana. Posłuchaj - sama wskaże Ci drogę, i nie zostawiaj samej ,gdy płacze! Jej świat jest bardziej skomplikowany. Wszystko w niej bywa ”trochę inaczej ”. Zastosuj czasem magiczną formułkę: „Zrobiłem to dla ciebie kochanie !”. Uświadom ,że ciągle jest w Twojej głowie. Jeśli chce gwiazdkę z nieba - dostanie. Pozwól jej czasem na mały monolog. Kobieta musi problem wygadać, odkryć o co jej samej chodzi. Chce sytuację dokładnie zbadać. Mówiąc ,chce zwabić Twoją uwagę, odreagować gdzieś swoje lęki. Gdy Ty masz kłopot po prostu milczysz, z nią nie załatwiaj sprawy „ od ręki ”. Czasami jest jak mała dziewczynka, która chce Twego ciepła ,opieki. Gdy się odwracasz – to ją opuszczasz! Twój świat się staje obcy ,daleki. Więc nie lekceważ jej uczuć ,potrzeb. „Myślę o tobie” – mów prosto z mostu. Miłość to nie są waleczne czyny. Tylko ją kochaj ! Kochaj ,po prostu ! ;)

Gość Mała Kiicia
ps. i chyba to forum nie powstało po to, aby się obrażać.. bo przecież wcale mnie nie znasz.. prawda? ;] pozdrawiam! i życze duuuużo szczęścia...

Gość Obsawiam zakłady czy
fajnie ,że wierzysz w jakieś wierszyki. mnie tylko smieszą te spojrzenia mężatek, i innych kobiet jak zobaczą jakiś tzw. lepszy model :) Jakie to wszystko jest proste...

jesli cię obraziłem, to sorry:) Ale ja już kobietom zadnym nie wierzę. Duuuużyyy dystanssssss bardzo....

Gość Mała Kiicia
mężatki już raczej swój model wybrały.. chyba że samochodu. to wtedy zupełnie inna kwestia... ale czy jest coś złego w tym iż kobiecie fizycznie może spodobać się inny mężczyzna? czy nie zdarzyło Ci się nigdy obejrzeć za inna kobieta? bo po prostu była ładna.. a nie dlatego że chcesz pójść z nią do łóżka..

uwierz mi nie chcę się chwalic, ale mnie juz to denerwuje, bo paru kolegom juz bym rogi przyprawił, tylko kwestia mojej dobrej woli. dobry bajer, jeszcze jak gośc jest wygadany, jest liderem, ma prestizowe stanowisko...a po alkoholu, nawet szkalneczce to juz musze uciekac.Szkoda mi chłopaków

Gość Mała Kiicia
i co więcej Twojej uczciwości względem kolegów.. ale nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka bo może kiedyś odrzucisz tą, na którą czekasz całe życie.. która czeka na Ciebie...

hehehehhe:) Mozliwe ,że tak jest jak piszesz, ale to chyba w zakresie 1%:)

po prostu ja stwierdziłem juz od pewnego czasu ,ze bede tzw. samotnikiem , nie singlem bo to jakaś dziwaczna moda, nie patrzę w ogóle na kobiety, omijam je beznamiętnie. Po co ja mam się męczyć j ak i tak to jest fikcja.

Gość Mała Kiicia
mimo wszystko życzę Ci szczęścia.. i obyś nie przegapił swojej miłości.. :] ja sama uciekam spać.. dobranoc!

Gość Mała Kiicia
mimo wszystko życzę Ci szczęścia.. i obyś nie przegapił swojej miłości.. :] ja sama uciekam spać.. dobranoc!

Dzięki za rozmówkę:) Pozdrawiam i również zycze powodzenia:)