Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___pomozcie___

Pieszczoty

Polecane posty

Gość ___pomozcie___

Ostatnio razem z partnerem zdecydowaliśmy sie na pieszczoty intymnych miejsc. ja jestem dziewicą i tego wieczoru dalej nią pozostałam ale martwie sie i zastanawiam nad tym, czy jesli jestem dziewica a u niego wydzielila sie sperma to czy moge zajsc w ciaze? jesli sperma byla na jego rekach a pozniej wlozyl mi palec w to miejsce ? Prosze o odpowiedz i powazne potraktowanie tego tematu...

Gość onk3
jesteś na 100% w ciąży

Nie zakładajcie głupich topików i nie zadawajcie głupich pytań bo zaśmiecacie forum

Gość fajna18
jezeli on dotykal penisa a potem dotykal ciebie .. to jest taka mozliwosc .. lepiej myc rece ..

Gość na tym polega
niepokalane poczecie :P

Gość Kukułeczka kuka
Ehh, no i co _pomozcie_? jak się nie ma mózgu to trzeba za to płacić. Sama teraz martw się o siebie, poczytaj trochę, uważaj na biologii i nie zadawaj kretyńskich pytań. Ehh słabo mi kiedy czytam takie posty:( Pozdrawiam!

Gość meheret
błona dziewicza to nie środek anty.... a zajść w ciażę bez sexu w sumie nie fajnie

ej nie piszcie dziewczynie ze moze zajsc bo takich przypadkow nie opsanych w zadnyym podreczniku medycznym. a jak sa to podajcie autora, tytul i rok wydania, chectnie sprawdze. szacuje sie, ze tylko ok. 5-12% mezczyzn posiada plemniki w plynie przedejakulacyjnym. zeby jednak doszlo do zaplodnienia to musi byc ich o wiele wiele wiecej. plemini, jesli znalazly sie na zewnatrz to nie maja zwyczajnie szans na przezycie a juz na pewno nie sa zdolne do zaplodnienia. bzdury gadacie. a tej ktora zalozyla topik powiem tak: dziewictwo to nie tylko blona dziewicza.

Gość meheret
"a u niego wydzielila sie sperma to czy moge zajsc w ciaze? jesli sperma byla na jego rekach a pozniej wlozyl mi palec w to miejsce ?" ona nie pisze o płynie przedejakulacyjnym a o spermie, więc i my o spermie odpowiadamy.....

nawet jak miał wytryk to plemniki maja bardzo mała szanse zeby przezyc poza ustrojem kobiety i mezczyzny. na rekach, choc nie wiem jak dlugo, mysle, ze nie wiecej niz kilka minut. ale nawet krotki pobyt za, zabija wiekszosc i staja sie nieruchliwe. podroz przez pochwe jest dluga i dlatego plemnikow musi byc duzo.

Gość meheret
wszystko zależy... wiesz przezywaja więcej niż kilka minut wszystko zależy ile spermy jaka temp itp. zakładajac ze sperma na ręce nie zdażyła wyschnąć to to jest jak inseminacja - a na tym to znowóż ja sie znam.

Gość meheret
oczywiście dawka za mała ale róznie to bywa

Gość zośśśka
h

Gość zośśśka
nie chcę niepokoić ale plemniki w większej ilości w temp.pkojowej mogą przetrwać nawet do 24godz

Gość KrytykTom
A jak wzięłaś mu do buzi to też mogłaś zajść w ciążę.Przez zołądek.

Gość minimalna szansa
ale jest. Znajoma ginekolozka miala taki przypadek, tez dziewica w ciazy, Ale to wyjatki .

Gość meheret
plemniki w nasieniu płynnym nierozrzedzonym poza narządami rodnymi kobiety mogą przetrwać do 30 minut (skad wziełaś te 24 godziny??) jeśli nasienie jest rozrzedzone specjalnymi rozrzedzalnikami i schłodzone do temp 4 stopni celcjusza to plemniki sa zdolne do zapłodnienia nawet przez 5 dni zaś nasienie zamrożone w ciekłym azocie moze być wykorzystane przez dziesiatki lat. odpowiedź na temat przeżywalności plemników myślę ze wyczerpujaca

Gość do zaplodnienia
wystarczy jeden plemnik:) byle by tylko mial to wielkie szczescie. W nawet jednej kropelce nasienia jest mnostwo plemnikow. Pewnie ze szanse sa na zajscie w ciąże. Nawet na prezerwatywach jest napisane by przed zaloznieniem ich, nalezy uwazac na jakiekolwiek kontakty narzadow plciowych. MOże te szanse sa mniejsze jak wygrana w totka, ale przeciez co jakis czas ktos wygrywa....