Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

subtelna7

Czy to możliwe?Pytanie do Kobiet

Polecane posty

Mam pewne pytanie.To pytanie do Kobiet,ale proszę o poważne odpowiedzi. Czy można zajść w ciąże bez stosunku? Tzn czy jest możliwe by pary które rezygnują z seksu a sypiają razem mogły miec dzieko?

Gość odparowana
Oczywiście, plemniki masowo wyskakują z członka i po prześcieradle pełzną do dróg rodnych kobiety.

Gość Nagły
Oglądałaś "Nagły atak plemników 2". Tam była taka sytuacja. Lepiej idź do wypożyczalni DVD i zapytaj o ten film, albo jeszcze lepiej ściągnij to z internetu...

Gość serio to mozliwe
ja zostałem ojcem, nawet jak spałem w drugim pokoju.. Te zmyślne bestie wyszły mi z członka, stojąc jeden na drugim pociągneły za klamke i wesżły do drugiego pokoju.. tam dostały siędo dróg rodnych mojej kolezanki... od 2 lat jestem szczesliwym ojcem :) Szkoda tylko ze dziecko jest czarne.. Ale ufam mojej dziewczynie bo wiem ze mozliwe jest takie zapłodnienie, a ona by mnie nigdy nie zdradziła :)

Gość Płatttka
oczywiście że możliwe jeśli mamuś i tatusia bardzo pragną mieć dziecko, marzą o tym i kochają się, to w brzuszku mamusi pewnej nocy może zakiełkować ziarenko od tatusia....które wkrótce będzie ich małym dzidziusiem o jakie to piękne

ehhhh ile wy macie lat... niekochajac sie niemozna zajsc w ciąże... jedynie chyba ze facet na palcach bedzie miał sperme i zacznie ci palcówe szczelac to mogła bys sie zastanawiac...;/ ale tak to nie...

Gość Powiedz mi ...
kiedy kobieta zachodzi w ciążę :-D Napisz mi jak troche poczytasz na ten temat, czytanie nie boli , a w zyciu te wiadomości na pewno ci się przydadzą

musztarda, widzę strach w Twoich oczach... Czyżby Twój facet \"strzelił Ci palcówę\" mając spermę na palcach? :O Noooo... Teraz, to sie powaznie zastanawiaj, co będzie dalej... ;)

Gość zuza.
no ja 7 razy w tygodniu zachodze w ciaze.. o rany ..:D

Gość zuza.
ja mam pod dwoma.. :D

Gość no oczywiscie logiczne
to beda czarne blizniaki

A u nas w sąsiednim pokoju spał gość płci męskiej. Powiedzcie, czy to naprawdę prawda, że plemniki mogą sobie klamke u drzwi otworzyć? :O

Gość zuza.
bede miala Romcia i Giertyszka.. jakie to piekne.. :) warto czasa zasnac przy boku faceta...takie piekne rzeczy wychodza.. :D

Gość zuza.
Perla .. to prawda... nie raz u mnie sie otworzyly.. nawet widzialam jak maszerowaly parami ..;)

musztarda, no imasz przechlapane... :D :D Jutro całe forum będzie mówiło o Twojej ciąży. :D

Gość zuza.
to ja jeszcze mam takie pytanie.. ale sie troche wstydze.. eehh.. czasami z moim chlopakiem jezdzimy samochodem.. czy wtedy tez moze zajsc do zaplodnienia? i jeszcze jedno.. tydzien temu pozyczylam rower od sasiada.. jest rudy i piegowaty.. moje pytani : .. czy jestem z nim w ciazy teraz/ boje sie.. okres mi sie spoznia.. ;)

Gość zuza.
rower oddalam.. dostalam w prezencie ruda miniaturke sasiada.. ;)

Gość _enter__
jestescie swietne dziewczyny :) jeju ja w bloku mieszkam same chlopy naokolo ja teraz spac nie bede jak sobie wytrychem moje drzwi otworza te paskudy?????????😭 ;) albo pletwonurki jedne kanalizacja sie wedra ;)

Nasz gość był mały i łysy. To jeśli mi sie małe i łyse urodzi, to będzie do niego podobne i mogę życzyć sobie alimenty?

Gość justynka=
hahahahahaha ile ty masz lat ze zadajesz takie pytanie hahaha ale dobrze ze sa takie osoby przynajmniej idzie sie posmiac hahaha:)

Jasne ze tak jak spicie one buszuja pod koldra:D:D i mogly pomylic droge................jestes w ciazy:D:D:D:D:D:D A wogole te najwieksze to maja skrzydla:D:Di mogly ci do ucha wleciec:Da to juz nie daleka droga do zaplodnienia.........jestes w ciazy:D:D:D:D

Gość jupppppppppppikuuuuuuuuś

Gość sexi kwiatuszek
subtelna ile ty masz lat ...wytłumacze ci tak:::: nie mozna zajsc w ciaze dopuki ptaszek nie postanowi wleciec do gniazdka... ha ha ha ha na jakim ty swiecie żyjesz????

Gość młodziutka mama
UWAGA W TOALECIE podczas oddawania moczu plemniki zaczajona na desce postępnie wskakują w cipulinke i dochodzi do zapłodnienia