Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowa czerń

Ona całuje z gumą do żucia. Czy to normalne?

Polecane posty

Gość Kolorowa czerń

Oczywiście nie zawsze, ale zdarza się to często. Mnie to trochę drażni. W końcu czy to problem wyjąć i odłożyć, nie "biorę jej" znienacka, więc jest w stanie domyślić się, co za chwilę będzie miało miejsce. Czy jestem odosobniony?

mozliwe ze ona nie zwraca na to uwagi ale moze powiedz jej ze ci to niasuje i po problemie :)

Gość a fuuuuuj
zwróć jej uwage, żeby tego nie robila zreszta widok dziewczyny bez przerwy klapiacej szczeka kiedy przeżuwa gume jest fatalny bleeeee

Gość no więc
a może jednak nie jest aż tak domyślna..? powinieneś uprzedzać - " Zaraz będę całował !! " :D;)

raczej nie podoba mi się to jak ktoś klapie cały czas szczęką.... ale mam dla Ciebie pocieszenie... przynajmniej przy całowaniu ma świerzy oddech :D

moim zdaniem jest to normalne:) mi tez zdarza sie calowac z gumą . i staram sie ją jakos chowac hehehe:):) jest good:):) czym Ty sie przejmujesz;);) wlasnie ma swiezy oddech;);) hehe.pozdrawiam;)

Gość Kolorowa czerń
Generalnie ona też dobrze "chowa", bo jeszcze nie zdarzyło mi się "znaleźć" przypadkowo gumy. Głównie chodzi o to, że jak nakręcimy się na siebie, to pocałunki są raczej głębokie i wciąż myślę o tym, czy mi gdzies tam guma się nie pojawi.

Gość a fuuuuuj
jeśli dla ciebie to jest normalne ...... to broń boże takiej dziewczyny luz luzem ale chociaż podstawy kultury by sie przydaly !!!

A może ona połyka tą gumę jak się zaczynacie całować? ;)

Gość łeeeee
oORSEOo

Gość a fuuuuj
ale jesteś pusta, skoro tobie to nie przeszkadza, to skad wiesz, ze innym też? przecież to ohydne!! nie znasz w ogóle zasad kultury

Gość Kolorowa czerń
Nie połyka, bo ja już skończymy, to widzę, że wciąż ją ma. Fakt, muszę z nią porozmawiać, jakieś podstawy kultury powinny jednak być, a ta guma mierzi mnie, nie wiem, może dla kogoś nie ma to znaczenie, ale dla mnie pocałunek to jednak okazywanie sobie uczuć, a ta guma podczas sprawia, że czuję się, jakby olewała to wszystko.

Gość ty a fuuuuuj
dziecko spadowa, bo kultury to ty sie co najwyzej mozesz dopiero zaczac uczyc, na razie to masz o niej pojecie jak slepy o kolorach.

Gość oooojej a ja czesto
tak robie:) ale mezczyzni nie zglaszaja przenigdy zazalen:) hehe przypomnialo mi sie jak raz zapomnialam pozbyc sie gumy przed oralem i ciagle mi przeszkadzala, a bylo mi glupio sie jej pozbyc w miedzyczasie nie wiem czemu:)

a ty fuuuj---> nie jestem sama wiec ode mnie cYaaa :D:D:D widzisz guma w ustach nie swiadczy o kulturze;) i dzieckiem to byłam baaardzo dawno temu;) pozdrawiam Cie baardzo serdecznie;)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin