Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziax

od 2 miesiecy biore tabletki antykoncepc. i ciagle leci mi krew!!! co to moze by

Polecane posty

Gość madziax

byłam u lekarki. najpiew przepisała mi harmonet a tera 3 dni temu zmieniła mi na mercilon ale nie ma zadnej poprawy1 ciagle leci mi krew i to mocno!! mam juz dosc:-( kto wie co to moze byc??

Gość acd
to moga byc nawet sprawy nerwicowe niemniej, szukaj lekarza ktory sie z takim przypadkiem spotkal

Gość meheret
a moze by tak zleciła ci badania hormonalne. Jesli zaczeło się przy antykoncepcji to moze po prostu nie mozesz zażywać hormonów

Krwawienie występuje jeśli poziom hormonów jast dla twojego organizmu zbyt mały. Jeśli ciągle krwawisz lekarz powinien przepisać Ci tabletki z większą zawartością hormnów. A przede wszystkim powinaś zrobić sobie endokrynologię.

Hej, ja zaczęłam brać pigułki po porodzie Qlaira i przy pierwszym opakowaniu wszystko było w porządku, zadnych krwawień nic, potem okres. Zaczęłam drugie opakowanie i przy 14tej tabletce dostałam normalnie okres (Qlaira ma 28 tabletek), pod koniec opakowania lekarka zmieniła mi na Femoden i przepisała Cyclo3fort na zatrzymanie krwawienia ale okres miałam dalej już 2,5 tygodnia bez przerwy. Więc znowu telefon do gina i kolejna wizyta. Na wizycie USG i okazało się że mam bardzo cienkie endometrium i dlatego krwawię. Tym razem zastosowała inną terapię na odbudowę endometrium. Nie przerwała mi tabletek tylko od następnego dnia kazała brać w pierwszym dniu 4 tabletki, w drugim 3 w trzecim dwie i w czwartym dwie ja jeszcze dwie wzięłam w piątym i szóstym dniu bo jeszcze taka odrobinka krwi się pojawiła jutro już wezmę jedną i tak do końca 21 dni. Potem przerwa i kolejne opakowanie. mam nadzieję że już będzie dobrze. A skąd to cienkie endometrium to naprawdę nie mam pojęcia. Tak się podobno czasem może stać. Pozdrawiam i jako radę powiem abyś poszła do lekarza.

endometrium podczas brania pigulek anty sie ZAWSZE wycienia. miedzy innymi dlatego krwawienia sa krótsze i mniej bolesne. a cyclo-3-forte nie jest na tego rodzaju krwawienie. jestes pewna ze to nie byla cyclonamina?...

Gość jassss
Mi też ciągle leci krew juz 3 tydzien. Wczesniej tez tak miałam 2 razy ,po pierwszym seksie i kilka lat później jak poroniłam Teraz to kurestwo znów wróciło. Po poronieniu wykrwawiałam się duzo ponad miesiąc i zaden lekarz nie umiał mi pomóc , poprostu czułam sie jak żywy trup z ktorego ucieka energia. A teraz mam faceta krwawienie 2,3 tyg i nici z seksu. Znajdzie siebie inna a ja zostane sama krwawiac i latajac po szpitalach. Nie mam już sił! nic mi nie pomaga cyclonamina ani takie brazowe granulki na hamowanie krwawienia , tabletki antykoncepcyjne. Boże;( Dziewczyny nie chce mni sie zyc jak wstaje rano a tu znów całe majtki uwalone krwia , a pzatym czuje sie coraz slabiej,

Gość jassss
Jeśli ktoś to wyleczył to błagam niech napisze jak. Nie chce znów wakacji spedzić w szpiutalu , chce cieszyc się normalnym zyciem . Jestem bliska załamaniu!:(