Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darianka

Ślub Rodziców

Polecane posty

Witam!!! Mam problem i prośbę. Moi rodzice dwadzieścia cztery lata temu wzięli ślub cywilny a wkrótce (w lutym) biorą ślub kościelny :-D Poza tym poprosili abym była ich świadkiem. Jestem szczęśliwa, że darzą się tak ogromną miłością, która spowodowała że staną na ślubnym kobiercu po raz kolejny. Ale nie mamy pojęcia (ja i mój narzeczony) jaki prezent im sprawić. Chciałabym aby było to coś wyjątkowego. Myślimy i myślimy i nic. Może Wy macie jakieś ciekawe pomysły. Pozdrawiam !!!!

Gość daniela
Moze obraz ich razem....pamiatka na lata

Gość hmm no niezle
no niezle, a coz ich tak wzielo po tylu latach przed oltarzem stanąc?;) czyzby wam konkurencie robili?;) moze razem z wami slub wezma? super by to bylo, 2 pary, i to rodzina, razem. Coraz modniejsze takie rozwiazania sa.

Gość Kaaamyyyk
Po takim stażu małżeństwa, rodzice z całą pewnością nie potzrbują już wyposażenia mieszkania ale ładnych filizanek, kieliszków, czy kryształowych wazonów chyba nigdy za wiele. Wszelkie dewocja jak np. ikonę absolutnie odradzam. Jednak obraz jak najbardziej. Zalezy, co lubią. Moze to być krajobraz, abstrakcja lub właśnie portret ich dwojga lub was na jakimś jasnym świetlistym tle. Życzę dobredo wyboru i powodzenia:)

Gość ddddddddddddd
a moze jakas wycieczka romantyczny wypad w ciepłe kraje a jak nie macie na tyle pienedzy to polskie moze............och ale to miło slub rodziców zycze powodzenia napisz na co sie zdecydowalas

Gość ddddddddddddd
oj to luty wiec baltyk odpada a moze gory jakas przytulna chatka pozatym teraz to w polsce jest troszke sniegu wiec moze byc milo

Kaaaaamyyyyyyk, czy jak Ci tam...nie dewocja, tylko dewocjonalia, jeśli już.....a poza tym ...zanim coś skrytykujesz, najpierw się dobrze przyjrzyj. Słyszałaś kiedyś o sztuce współczesnej? Jeśli już w coś inwestować, to albo w nieruchości, albo w sztukę właśnie, raczej nigdy ceny z czasem nie spadają....no chyba, że przetoczy się komuna i wszystko zmiecie.

Oj, no nie kłóćcie się kobitki :-) a nawiasem mówiąc to nad morzem mieszkają :-)

ja bym proponawala jakis wyjazd moze byc w polsce, jakies spa albo coś ;))

ja bym proponawala jakis wyjazd moze byc w polsce, jakies spa albo coś ;))