Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosasita

ANKIETA DLA BLOGOWICZÓW!!!!!

Polecane posty

Prosze o pomoc.....pomożecie mi jak wypełnicie ankietę ANKIETA Drogi Blogowiczu!!!!! Niniejsza ankieta umożliwić ma poznanie Twojej opinii na temat funkcjonowania blogów w rzeczywistości internetowej. Ankieta jest anonimowa! Służy wyłącznie do celów naukowych. Twoje odpowiedzi i opinie nie będą nikomu udostępniane. PYTANIA, KTÓRE CIEBIE NIE DOTYCZĄ POMIŃ! W KAŻDYM PYTANIU MOŻESZ ZAZNACZYĆ PARĘ ODPOWIEDZI ALBO DODAĆ SWOJE! 1. Wiek .............................................. 2. Czy prowadzisz tylko jednego bloga? a) TAK, jestem autorem jednego bloga, b) NIE, mam kolejnego bloga, 3. Od ilu miesięcy/ lat prowadzisz bloga? a)............. miesięcy, b) ............ lat, 4. Ile blogów dotychczas prowadzisz? .............................................. 5. Z jakich powodów tworzysz kolejnego bloga? a) znudził mi się pierwszy, b) przestałam być anonimowa, c) niewiele osób go czytało i komentowało, d) czytały go osoby niepowołane, e) z innych powodów. Jakich?.......................... 6. Do kogo adresujesz bloga? a) do czytelników anonimowych, b) do przyjaciół/rodziny, c) do czytelników związanych z tematyką bloga..................................................(wpisz jaką), d) z innego powodu. Jakiego?................................................. 7. O czym najczęściej piszesz na swoim blogu? a) codzienne sprawy ( szkoła, dom, życie towarzyskie), b) zwierzenia i treści intymne, c) opisywanie fikcji, d) wspomnienia z przeszłości, e) hobby ( poezja, sport, kosmetyka, fotografii itp.....) f) inny temat.................................... 8. Jaka była przyczyna stworzenia Twojego bloga? a) moda na „ blogowanie”, b) po przeczytaniu bloga znajomych, c) po przeczytaniu bloga osoby nieznanej, d) z braku innych interesujących zajęć, e) chęć posiadania pamiątki, f) chęć zaprezentowania siebie innym, g) chęć poznania innych osób, h) i innych....................................... 9. Jakie korzyści dla siebie upatrujesz w prowadzeniu bloga? a) nie nudzę się w domu, wypełniam sobie czas wolny, b) mam większe grono stałych znajomych, c) poznałam ludzi, którym na mnie zależy, d) dobrze się bawię, e) wiele się uczę od innych osób, f) inne........................ 10. Jakie są Twoje oczekiwania jako blogowicza? a) uznania ze strony innych ( akceptują mnie takiego jakim jestem, chwalą!), b) mam możliwość poszerzenia kręgu swoich znajomych, c) znajdę przyjaciela, d) mogę brać udział w konkursie na najlepszego bloga i wygrać interesującą nagrodę, e) z innych...... 11. Dlaczego tworzysz bloga? a) dla własnej przyjemności, b) aby zwrócić na siebie uwagę innych, c) chcę być sławna, chcę znalezć nowych przyjaciół, d) bo jestem nieśmiała, e) bo jestem samotna, f) aby prowokować, g) nie potrafię sobie sama poradzić z własnymi problemami, h) nie mam ciekawszych zajęć, i) chcę moich czytelników czegoś nauczyć, j) chcę zwrócić uwagę na konkretna sprawę/problem/zjawisko, k) chce ludziom pokazać coś interesującego, l) z innych powodów. Jakich?................................ 12. Blog zaspokaja potrzebę: a) wygadania się......odreagowują własne emocje, b) kontaktu, rozmowy z osobami w moim wieku, c) bycia zauważonym, docenionym jeśli mój blog oceniony jest pozytywnie, d) przynależności, e) Inna potrzebę. Jaką?........................... 13. Czy zależy Ci na tym, aby inni odwiedzali Twojego bloga? a) NIE, piszę go tylko dla siebie, b) piszę dla siebie ale miło jest gdy ktoś do niego zajrzy i skomentuje, c) bardzo zależy, gdyby inni nie pisali to przestałabym go prowadzić, 14. Czy uważasz, że Twój blog może być atrakcyjny dla czytelników? a) TAK, b) NIE, c) NIE WIEM, METRYCZKA: 15.Miejsce zamieszkania: a) wieś, b) miasto do 10 tys. mieszkańców, c) miasto 10-100 tys. mieszkańców, d) miasto powyżej 100 tys. mieszkańców, 16.Wykształcenie: a) niepełne podstawowe, b) podstawowe, c) zasadnicze zawodowe, d) niepełne średnie, e) średnie ogólnokształcące, f) średnie zawodowe, g) pomaturalne, 17. Nazwa bloga: ............................................................ ( jeśli chcesz podać) BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WYPEŁNIENIE ANKIETY

Sprostowanie: pisze prace magisterska, wiec nie doszukujcie sie jakis dziwactw w tym, ze potrzebuje Waszych odpowiedzi. Licze tylko że pomożecie biednej studentce, zmagającej sie z koszmarem mgr :)