Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajjj

Negatywne skutki masturbacji

Polecane posty

Gość Ajjj

Siema mam pytanie j akie sa skutki mastrurbacji czy moze prez ta stracic sie sperma albo jak np robie to 6 lat i prezstalem robic to od miesiaca to koljeny zapas spermy napelni sie albo czy jak sie ciagle mastrurbuje to moze moja zona miec dziecko?? czy juz wtedy nie urodzi??

Gość fvavd
z tego co wiem męska masturbacja wpływa pozytywnie na produkcję spermy natomiast jest minus, można się uzależnić od takiego sposobu zaspokajania i mieć potem problem z normalnym stosunkiem

Gość a damska masturbacja
:D jakie sa negatywne skutki

Gość abuhahahahahhaha
hmmm ja tam sobie nic nie wkladam naszczescie :D

Gość do koniobijcy
nie zwracaj nikomu uwagi ,jesli sam nie potrafisz pisac poprawnie

Gość Piekło
Tak, można iść do piekła, ale najpierw jest kastracja( bez znieczulenia wycięcie jąder), by nie było zbuków i smrodu w piekle, więc radzę nie bić konia tylko jakąś seksowną laskę.

Gość Do zmartwionej
to jest oczywiste.. twoj chlopak najwidoczniej za czesto sie masturbuje... niech sie nie masturbuje przez 1-2 tygodnie wtedy odbadzcie stosunek... wtedy bedzie sukces ale nie gwarantuje w 100%.. musi odzwyczaic sie masturbacji, poniewaz przyzwyczail sie do szybkosci i i sciasku swojej dloni... to by bylo na tyle :>

Gość dymk1
Jak by nie było od masturbacji mozna sie uzależnic, pozatym niesie ona inne zgubne konsekwencje: może powodowac zaburzenia utrudniajace wsołżycie np. problamy ze wzwodem i osiąganiem stanu podniecenia drugą osobą... A To poważny kłopot. Oprócz tego to grzech.

Gość lociu
masturbacja jest spoko bez skutków ubocznych !