Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B.B.B.

Facet,który nieczego nie osiąga w życiu nawet jeśli jest przystojny nie ma szans

Polecane posty

Gość B.B.B.

Zgadzacie się z tym?

Gość Sedzia Dreed
Znam mnóstwo facetów praktycznie bez wykształcenia ale z ładną buzią, którzy mają nie dość, że ładne to jeszcze wykształcone dziewczyny. Kobiety tak samo lecą na urode jak faceci!

Gość B.B.B.
Ale ja nie wiem gdzie jest tamten topik. Natomiast ja uważam, że jednak jak facet nic ciekawego nie robi ze swoim życiem, nie osiąga niczego to nawet jesli jest przystojny - nie ma szans u kobiet

Gość cacdd
absolutnie się z tym zgadzałam, nadal nawet zgadzam co do zasady, starałam się tym przekonaniem kierować i... traf chciał że poznałam kogoś kto tego warunku nie spełniał a nie miałam chęci rezygnować ze znajomości, pokochałam, jesteśmy razem i odkryłam że on jest moim cudem i tym jednym jedynym i teraz koncentruję się na sobie a od niego nie wymagam niczego, bo nie on jest od zaspokajania moich ambicji życiowych a on... kocha mnie i chce mu się starać, i powoli jest coraz lepiej

Gość cacdd
"robić coś ciekawego ze swoim życiem" to bardzo szerokie, wieloznaczne pojęcie

Gość kiwi324
Kobiety tu napisza, ze uroda sie w ogole nie liczy, blebleble, a wiadomo jak jest w zyciu, wystarczy ladna buzka i juz pelno kobiet wokol niego.

Gość Ev_a
No wybaczcie, ale albo facet jest przystojny, albo bogaty (najlepiej i to i to). Bo po co mam sie wiazac z facetem brzydkim i do tego biednym?

Gość B.B.B.
Czyli nawet jeśli ma dwie lewe ręce ale jest przystojny to niektóre z was by go zechciały? Ciekawe...:)

Gość takiego to moze ale na 1 noc
:-)

Gość chyba ze tez ma 2 lewe rece
jak chodzi o sex to wtedy absolutnie nawet na 1 noc go nie chce

Gość B.B.B.
Czyli u faceta ważniejsze jest to co soba reprezentuje, co robi, kim jest, co osiąga niż to czy jest przystojny. Bo nawet brzydale ale na stanowiskach, wykształceni, bogaci, sławni nie maja problemu ze nzalezieniem partnerki. A jak facet jest niezaradny życiowo, bojący, niepewny siebie, zakompleksiony nic nie robi to nawet przystojność mu nie wiele pomoże.

Gość B.B.B.
Skoro tak to może ukonkretyzujmy co jest absolutnym minimum co powinien osiągnąć facet a osiagnięcie czego daje mu już naprawdę duże szanse u kobiet?

Gość Danny White
"co powinien osiągnąć facet a osiagnięcie czego daje mu już naprawdę duże szanse u kobiet?" wystarczy duza suma pieniedzy na koncie w banku. A jak to osiagnie, to juz nie ma znaczenia. Wiec jak jestes brzydki, to idz zarob, jak bedziesz mial porzadna fure, wlasny dom i prawie kazda bedzie twoja.

Gość tak w skrocie- powinien miec
dobre maniery, prace a jak jest młodszy to studia wiedziec czego chce byc sympatyczny ale nie az za nadto towarzyski zwłaszcza do innych kobiet no i jak jest dodatkowo przystojny to nic nie szkodzi:-D

Gość B.B.B.
o jakie ciekawe wypowiedzi, wypowiedzcie sie jeszcze:)

i co z tego ze jest przystojny?? ci ładniejsi zwłasza ci modele jak z okładki to czesto maja zrypana psychike mysli taki pieknis ze jest taki cudny to kazda laske moze miec i kazda na niego poleci a zachowuje sie tak jakby wszystkie rozumy pozjadał

Gość Piter___
"mysli taki pieknis ze jest taki cudny to kazda laske moze miec" moze mi powiesz, ze w zyciu jest inaczej?

tak jest inaczej w przypadku kobiet jestem ładna ale nie mysle ze kazdy facet na mnie poleci i wszyscy sie mna zachwycaja bo ludzie maja rozne gusty i upodobania a powiem jeszcze i to szczerze ze nie chce miec nawet takiego przystojniaczka bo to wcale nie taka radosc wielka z takim narcyzem zyc i jeszcze musisz miec cierpliwosc do lecacych na niego adoratorek a nawet je odganiac od niego juz to przerabiałam ze szłam z takim lalusiem na zabawe a tam inne laski go zaczepiały, kokietowały tanczył z nimi a ja robiłam dobra mine do złej gry