Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maj22

PO JAKIM CZASIE...?

Polecane posty

Gość maj22

Mam pytanie do kobiet, ktore zostaly porzucone przez ich mezczyzn, po zwiazku, ktory trwal najkrocej 2 lata i ktore na prawde szczerze kochaly swoich partnerow-jak dlugo trwalo zycie w totalnym obrzydzeniu do wszystkich facetow (o ile tak bylo), po jakim czasie zaczely umawiac sie na randki? Po jakim czasie pocalowaly innego faceta? Po jakim czasie zwiazaly sie z kims nowym? Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Gość 22maj
Oj to bardzo krotki czas, u mnie mija juz 8 miesiac...

Ja zastosowalam metode klina - na kaca trza sie napic od razu ;) No i nie zaluje, to byl strzal w dziesiatke, a slub bierzemy za pare miesiecy.

Gość 22maj
Tak?? Oj to bardzo serdecznie gratuluje!!! Ja dopiero tydzien temu (po 8 miesiacach oplakiwania...) zapoznalam 2 facetow, umawiam sie z obydwoma... a z jednym z nim sie pocałowalam... i.... szczerze mowiac, nie czuje wyrzutow sumienia!!! Dlatego chcialam sie dowiedziec, jak jest u innych...

Nie ma powodow do wyrzutow sumienia :) zycie plynie dalej! A tamto to przeszlosc. Przykra, ale juz bez znaczenia. Powodzenia! :)

Gość 22maj
Dzieki :) Ale moze ktos jeszcze sie wypowie???

Gość u mnie juz
1,5 roku mija. najpierw szukalam na sile kogos, kto by mnie pocieszyl. ale kazdemu facetowi, ktory sie kolo mnie krecil, czegos brakowalo. w koncu sobie odpuscilam i teraz niechec do mezczyzn we mnie strasznie wzrosla.jak sobie pomysle jak obrzydliwie potrafia sie zachowywac, to mi sie wszystkiego odechciewa:O nareszcie dobrze sie czuje sama, choc czasami tesknota za facetem sie pojawia.

Gość hbjluvhujlb

Gość maj22
Ja nie szukalam kogos na sile, bo po 1 nadal mialam nadzieje, ze byly wroci.... a po drugie czulam do nich takie obrzydzenie ze szokkkk... ale minelo te 8miesiacy i czuje, ze mnie "puszcza to wszystko"...moze dlatego, ze poznalam ostatnio 2 fajnych facetow i zaczynam rozumiec, ze sa na tym swiecie inni swietni, piekni i interesujacy faceci!!!! Zaczynam myslec o nich, to daje mi sily i wiecej usmiechu :) Baaaaaawie sie :P:)

Gość malutka po przejsciach
heh no ja czekalam 3 latka...ale to byla pierwsza mlodziencza milosc i chlopak byl narkomanem, bardzo go kochalam....pozniej sie zwyczajnie balam...

Moja mama była z moim ojcem 14 lat i po swoim związku mama miała kogos po 6 miesiacach :P A tata po 3 latach!

Gość maj22
Ona Mala 17 to masz szybko mame :P i co jest nadal z tym facetem??

Gość piszcieeeeee

Gość oj dobrze nie będzie
Ja jestem 3 miesiące po rozstaniu i nadal nie potrafię się przełamać ... codziennie płaczę i czekam, aż on się opamięta i wróci. Póki co nie mamy wcale kontaktu, on nie chce, mimo, że przy rozstaniu obiecywał być blisko. W parę dni po rozstaniu zaczęłam umawiać się wręcz obsesyjnie, było całowanie, przytulanie i malinka na szyji, a potem morze łez i wyrzuty sumienia. Na dziś zamknęłam się w domu i czekam. Wiem, że to szaleństwo, ale poczekam do końca roku. Jeśli nie wróci ... sama nie wiem. :(