Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakiko

Ja chce Japonke!

Polecane posty

Gość kakiko

Moim zdaniem Japonki sa najpiekniejszymi kobietami na ziemi... delikatne, kobiece, piekne oczka i buzka, do tego te wloski... Ale z tego wszystkiego oczka sa najpiekniejsze... Tylko gdzie ja taka znajde? :((((

Gość w japonii
musisz jednak uważać one się szybko starzeją :P

Gość Kochany Urwisku
japonki są brzydkie jechałam z jedną rok temu a oczy mają okropne

Gość kakiko
Kochanu urwisie - a jestes pewien, ze potrafisz odroznic japonczyka od chinczyka albo wietnamczyka? Chinki sa brzydkie, oczy maja za bardzo skosne, koreanki sa ladne, ale japonki....mmmmmmmmmmmmm.... :)))

Gość Kochany Urwisku
hmm a moze to była koreanka, albo chinka:) racja:)

Gość bo Japonki za takie
wlasnie chca byc uwazane, to ze one sa tak spostrzegane jak to opisales to nie jest przypadek to nie znaczy ze u nich to jest naturalne ! wiekszosc japonkich nastolatek - i to ogromnie przewazajaca wiekszosc ! - cierpi na anoreksje od wczesnych lat !! Zachowuja sie jak dzieci, głupiutkie, delikatne, watłe różowe landryneczki az do wyjscia za maz (do tego czasu ich zachowanie jak w/w jest nie tylko akceptowane ale i jak najbardziej pozadnae przez dorosłych) . Ludzietutaj krzywia sie na anorektyczki, na głupiutkie i rozowe landrynki - japonki taki wizerunek siebie - wizerunek pożądany i akceptowany w Japonii - kreuja od najmłodszych lat i sa pożądane tez poza Japonia ... ta hipokrzja jest zastanawiająca :O

Gość kakiko
No widzisz ;-P rzadko bywa zeby jakas japonka ktoa zobacze mi sie nie podobala :-P

Gość Kochany Urwisku
japonki znam z filmów są brzydkie I takie uległe, bez zdania.. nudne mają ładną gładką skore, to od ryżu;) Ale oczy? wstrętne:)

Gość to chinki sa wlasnie jednymi
z najladniejszych kobiet swiata :) swiadczy juz o tym to, ze do Japonskiego filmu o starozytnej JAPONII wybrali na głowne aktorki Chinki :P

Gość one jakies takie wszystkie
podobne do siebie te japonki chinki czy koreanki

Gość Kochany Urwisku
28.01] 19:19 dobrze powiedziane

Gość kakiko
Bez sensu jest uderzac w takie stereotypy. Rzeczywiscie wygladaja troche dziecinnie, ale zeby wszytskie tak oceniac... Ja znam z widzenia dziewczyne, Polke, ale ma urode japonska... nie wiem, to jest mala miescina, innych narodowoci tu nie ma, wiec nie wiem skad sie ona wziela, wybryk natury? ;D Zeby polka wygladala jak japonka ;-P Ale ladna jest ;)

Gość tak samo jak dla nich polacy
niemcy, rusi, slowianie, czy francuzi sa do siebie podobni :P

Gość kakiko
To juz zalezy od gustu :-P A ze wy nie potraficie odroznic poszczegolnych azjatyckich nacji... przeciez oni sie widocznie roznia, z latwoscia da sie rozpoznac.

Gość Kochany Urwisku
a co ma z Japonki;)? nie chciałabym wyglądac jak japonka. Co ma po niej? Uległość? czy oczy:O

Gość kwintal
Uleglosc, uleglosc... :/ Ty je chyba mylisz z chinkami albo wietnamkami. Japonia to japonia - 120 mln ludzi na wyspece o wiele mniejszej niz Polska, tradycja przeplata sie z nowoczesnoscia. ja nie wiem, tam ludzie zyja normalnie, zobacz sobie taka koree polnocna albo chiny, tam to dopiero jest zacofanie kulturowe...

Gość kakiko
Dokladnie :) A tamta dziewczyna ma po prostu taka urode, oczy troche skosne... bardzo dziwne... ale za to ksztalty pelniejsze niz maja japonki ;-P Bardzo fajna :) Ale to juz sprawa gustu - moze sie albo podobac albo nie podobac... dla mnie jest dziwna, ale ladna ;-P dla inego bedzie dziwna i brzydka ;P

Gość Kochany Urwisku
ale przypomina Polke:)? nie lubie typowyc Japonek:P A co inni sądzą? że Polka ona czy Japonka:)? podoba im siee;)?

Gość kakiko
Nie no, to jest Polka, normalnie po polsku mowi, tyle, ze ma takie oczy skosne :D Jak ja 1 raz zobaczylem to wydawala mi sie jakas podejrzana :) ale przyjrzalem sie jej tak i jest bardzo ladna, bez zadnego makijazu, no i usta ma ladne ;) A innych nie pytalem o zdanie ;-P Podba sie mojem koledze tez, to zawsze jak idzie to zaraz sie sztrchamy, ze japonka idzie ;))) i sie ogladamy za nia ;D

Gość taki sobie facet..
Japonki sa bardzo ładne i wcale sie szybko nie starzeją ,w porównaniu z Polkami to 40 letnia Japonka wygląda jak polska 30 latka .To zdjęcia 28 letniej japońskiej modelki Aki http://i14.tinypic.com/49llk00.jpg http://i11.tinypic.com/2lv1uer.jpg I wcale nie są chude ,niektóre maja biust nr 6, skąd wy macie takie dziwne opinie :D Inna modelka http://i11.tinypic.com/3ychzbp.jpg japaneski rulez :)

Gość Kochany UrwiskuL*
japonki mają duże oczka:)? myślałam, że małe Ale te Japonki jakieś nieładne :)

Gość taki sobie facecik..
oczy maja normalne - prawie ,niektóre wcale nie skośne albo mało co ,zreszta to tak jak w każdym innym kraju są ładne japonki i sa mniej ładne ,np polki to też w 70 % pasztety ale trafiają się i ładniejsze :P http://i13.tinypic.com/2h38sat.jpg http://i13.tinypic.com/4ggawit.jpg w polsce mieszka troche japonek np w krakowie -studentki i nie tylko studentki , ale polecam Tokio - super miasto z super dziewczynami ,

Gość ale za to wszystkie
są jakieś takie pucołowate

Gość Peoni
nieładne;) jakby miałe inne noski i wąskie usta:) to takm ciekawe a tak wszytskie takie same:) Piękne są Polinezyjki:) hmm

Gość pechowa_szczęsciara
a mi sie podoba ich uroda :)

piekna jest modelka Devon aoki...ale to jakas mieszanka zdaje sie :) co prawda w \'wyznaniach gejszy \' glowna role zagrala chinka :/ ale ne chce mi sie wierzyc by nie bylo ladniejszych rodowitych japonek