kulcia 0 Napisano Styczeń 28, 2007 Mam 16 lat :) I jak na nastolatkę przystało chcę wygladać szczupło i zachęcająco, po prostu podobac się chłopaką. Mój problem tkwi w tym, że waże 52 kg przy 160 cm ! Pomózcie ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To chyba żarty Napisano Styczeń 28, 2007 ChłopakOM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idz sie leczyc Napisano Styczeń 28, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jesteś gruba Napisano Styczeń 28, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kukułeczka Kuka 0 Napisano Styczeń 28, 2007 Dziewczyno, a po cóż Ty chcesz chudnąć, nie wiesz ze faceci wolą kobiety a nie wieszaki? Zastanów się co piszesz, Twoja waga jest idealna, poza tym jeszcze rośniesz, więc nie kombinuj za bardzo bo moze się to kiepsko skończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulcia 0 Napisano Styczeń 28, 2007 może wydaję się, że to prawidłowa waga, ale mam sadełko i niezbyt zgrabne nogi. I nie pisze tu, żeby mnie ktoś obrażał ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idz sie leczyc Napisano Styczeń 28, 2007 no to zacznij cwiczyc i wiecej ruchu i sport to ci uformuje sylwetke i spali rezerwy tluszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idz sie leczyc Napisano Styczeń 28, 2007 jesli teraz zaczniesz glodowac organizm zacznie odkladac wszystkie rezerwy w tkankach tluszczowych i moze sie to skonczyc na tym, ze nawet jesli schudniesz pare kilo to twoj tluszcz i tak nie zniknie a wprost przeciwnie bedzie go jeszcze wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulcia 0 Napisano Styczeń 28, 2007 Od wczoraj jem pięć małych posiłków, a dzisiaj wsiadam na rowerek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulcia 0 Napisano Styczeń 28, 2007 Trzymajcie za mnie kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Styczeń 28, 2007 trzymamy. Tylko nie zrób nic głupiego. 5 małych posiłków dziennie. Staraj się nie łaczyć węgli z tłuszczami i tyle. czy warzywa albo z makaronem, ryżem czy kaszą albo warzywa z mięsem. mięso bez węgli. do tego wyrzuć z diety ziemniaki, biały cukier, bieałe pieczywo słodycze. Nie ograniczaj zbytnio kalorii bo jesteś młoda i masz szybki metabolizm. Zwolnić poprzez niskokaloryczną diete jest bardzo łatwo, odbudowywanie trwa tygodniami jeśli nie miesiącami. Lepiej ćwicz ile się da, rowerek, basen i marsze. te ostatnie to najtańszy sport a bardzo efektywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specjalistka20 0 Napisano Styczeń 29, 2007 poczekaj na naszego szanownego kolege BMI , przyjdzie na pewno :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karola sloneczna Napisano Styczeń 29, 2007 sorki, jestes jeszcze mloda i widocznie masz dziwne podejscie do zycia;) jeszcze rosniesz i sie rozwijasz a wiec narazie powinnas sobie darowac jakies diety, po prostu ograniczaj slodycze itp. i przede wszystkim wiecej ruchu bo dieta nie wyrzezbi Ci ciala tylko wlasnie cwiczenia. a tak na marginesie, to wiekszosc facetow nie lubi kosci, tylko normalne zdrowe kobiety . ps. mam tyle samo wzrostu co Ty i Twoja waga bylaby dla mnie idealna:) ale brakuje mi jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość felicja345 Napisano Wrzesień 13, 2016 Dziewczyno gdybym tyle ważyła byłabym szczęśliwa ale ja ważę 90kg 168 to jest dopiero duża waga ;/ ale powoli idę do przodu z moim odchudzaniem tydzień temu zamówiłam sobie suplementacje African Mango http://afrikanmango.pl regularne posiłki plus długie spacery i waga po tygodniu pokazała spadek 1,5kg to bardzo dobrze ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach