Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netiz

Czy mój men może we mnie szczytować jak biorę tabletki???

Polecane posty

Gość netiz

Biorę tabletki i nie wiem czy jest to bezpieczne by mój mężczyzna we mnie szczytwał. Czy tak mogę zajść w ciążę?

HAHAHA, oczywiście ze nie może, najlepiej zastosuj dodatkowo, prezerwatywe, globulke, a po stosunku przerywanym leć szybko po postinor, bo nic nigdy nie wiadomo! LUDZIE CZYTAJCIE ULOTKI!!! UCZCIE SIĘ!!! Ignorancja nas ogarnia:(

Gość bierzesz
je dopiero 1 miesiac czy dluzej

kukułeczka co się dziwisz.. przecież jak ktoś mówi o swoim parnterze \"men\" to ile może mieć klas skończonych... a Ty jeszcze oczekujesz od niej umiejętności czytania :-P nie oszukujmy się... za seks teraz biorą się dzieci niestety...

eh, co prawda, to prawda, ale co na to poradzić kiedy szkoła rządzona jest przez Don Romano Giertycha i pewnie ekipę Padre Grzybka vel. Rydzyka;) Wszkołach to temat tabu, a edukacja seksualna jest oparta na pisemkach Bravo girl itp;)

Gość a to ci heca
Ciekawe,czy niezabezpieczone stosunki tez obejmuje amnestja:P

Gość netiz
z moim menem czyli mężczyzną jestem już 6 lat więc proszę mnie tu nie obrażać. Jest to mój pierwszy i ostatni mężczyzna, niedługo narzeczony :) Moja znajoma robi tak ze swoim partnerem więc chciałam się upewnić czy my też tak możemy.

Gość ty koltunie
to po jaka kurwe bierzesz te tabletki co?? moze zabezpiecz sie na wszystkie mozliwosic tz. spiralke tabletki prezerwatywy przerywany acha i nie zapomnij zaraz po leciec do apteki po postinor!!!!!!!!!!!!! eh , bezmozgowcu jeden P:P:P:P:

hmmm, to daje do myślenia, tak z ciekawości - ile bierzesz te tabletki i czy one w ogóle są antykoncepcyjne, kiedy zaczęłaś współżycie, byłaś u ginekologa czy tabsy kupiłaś u ruskich na placu? I pogratuluj \"wiedzy\" swojej koleżance i na miłoś boską nie słuchaj jej;) Nie chcę tu nikogo obrażać, ale na miłość boska, o takie rzeczy to się pyta ginekologa on ma na pewno większą wiedzę na ten temat niż forumowiczki:) Prosze wybaczyć mi moje zdenerwowanie, ale ręce opadają;) Pozdrawiam

Gość netiz
możesz poprostu powiedzieć że nie mamy się czego obawiać i że tak może robić, nie musisz wyklinać!

Gość poznań
natalko - 1. najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, 2. jak lekarz mówi - to go słychaj, jak czegoś nie rozumiesz - zapytaj 3. potem zacznij stosować antykoncepcję hormonalną - bo ona jest dla kobiet myślących, odpowiedzialnych i przede wszystkim - świadomych tego, co robią!!!

Gość netiz
biorę Harmonet już 3,5 roku, zapytam się mojego ginekologa w takim razie. Choć przyznam, że moja znajoma tak robi cały czas od ok. roku, i nic, a jest płodna i on też.

Gość poznań
kukułeczko - ręce opadają, i to z wielkim hukiem :o mi się w głowie nie mieści, ze ktos stosujący tabletki nie wie po co je bierze i na jakiej zasadzie one działają :o "Moja znajoma robi tak ze swoim partnerem więc chciałam się upewnić czy my też tak możemy." - już widzę te "intelygentne" rozmowy, znajoma na poodbnym poziomie, skoro nie potrafi wytłumaczyć dlaczego tak robi ze swoim partnerem i dlaczego natalka tez tak może :o

po 3 latach zadajesz takie pytanie nieprosciej bylo spytac lekarza kiedy zaczynalas? przeczytac ulotke gdzie jak wol napisane jest wszystko(biore harmonet) a nie oswieca cie ze tak mozna dopiero po 3 latach no juz muj facet ma wieksza wiedze na temat tabletek niz ty

Gość poznań
dzewczyno - Ty weź pierwszą lepszą ksiażke o fizjologii człowieka, poczytaj (ZE ZROZUMIENIEM) o cyklu kobiety - nastepnie weź ulotke od tabletek i również przeczytajh ZE ZROZUMIENIEM. potem usiadź i pomyśl nad tym czego sie dowiedziałaś i spróbuj wyciągnać odpowiednie wnioski (o ile nie przeratsa to twoich możliwości intelektualnych), i nie ośmieszaj się więcej na forum :o

Gość poznań
a znajoma biroąc tabletki jest płodna :D:D:D:D:D:D:D 😭 już nie wiem, smiać sie czy płakać :o to co, jest płodna i nie zachodzi w ciążę, skoro jej facet niej konczy? chryste panie :o ile Ty masz lat dziewczyno????????

Gość netiz
fuck you! zdziwiłabyś się.

Gość znajoma- nieznajoma
nie czepiajcie sie jej, ja ci odpowiem biore tab, od ponad 4 lat i od zawsze chłopak konczył we mnie, pozdrawiam

Gość netiz
dziękuję, jesteś jedyną inteligentną dziewczyną która mi odpowiedziała. Te inne poprostu nie wiedzą co to jest odpowiedź na konkretne pytanie, potrafią się tylko śmiać i wyzywać. Takie osobniki nie powinny się udzielać bo właśnie to jest żałosne.

Gość poznań
jak tu się nie czepiać???? nie da się nie zareagowac na tak jaskrawy przykład głupoty :o i jeszcze się obraża, hehe. koleżanko - myślenie nie boli, spróbuj, a nuż Ci sie spodoba :D

Gość ło matkooooooo

Gość poznań
żałosne jest to, ze kobieta stosująca tabletki antykoncecpyjne nie ma bladego pojęcia o ich działaniu. ale skoro taki poziom reprezentuje część społeczeństwa, to nie ma się co dziwić, ze głąby nami rządzą :o

Gość 21325
jesteście poj*bane ... nie potraficie normalnie odpowiedzieć dziewczynie..pewnie same macie po 15lat i o jejku czy jak mnie dotknie członkiem to zajde w ciąże....kompromitacja z waszej strony

Gość netiz
widać, że twój facet Cię nie zaspokaja jak tak jedziesz a forum i się wyżywasz. Nie będę Ci się tłumaczyć idiotko, powciskaj sobie do woli, mam to w d****

Gość netiz
oczywiście moja odpowiedź była do poznań

Gość ciemnogrod
taaak, jak jest ze swoim MENEM 6 lat pewnie ma z 18 :O

Gość netiz
i mgr z przodu nazwiska ciemnoto, dostałam odp dziękuję, żegnam

1ja cie nie wyzywam 2 dziwi mnie ze dopiero teraz sie tym zainteresowałas 3 niedziw sie reakcji innych skoro bierzesz tab 3 lata i niewiesz w jaki sposob dzialaja 4 czemu niespytalas sie lekarza o ich dzialnie i czy mozesz swobodnie uzywac sobie w luzku

Gość netiz
odp do pszczółka z listopada wiesz jak się kiedyś współżyło z prezerwatywą lub czasem bez, czy ciągle stosunek przerywany i potem robiłam testy i tu zawsze był niepokój to jak się zaczyna brać tab, to i tak pozostaje w mentalności jakiś strach, wiem po co są tab lecz nigdy tak staraliśmy się nie robić, nie wiem dlaczego, poprostu tak było