Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aedriel

znacie moze skuteczny sposob walki z cellulitem?

Polecane posty

Gość aedriel

czesc dziewczyny ;) macie jakis s kuteczny i sprawdzony sposob na walke z tym pasqdztwem? uzywalam mase kremow i peelingow a efekty marne, chodze na silownie ale poki co nie przynosi to tez efektow. moze jakas dieta? poradzcie ;)

Gość kathhy
no wlasnie to jest problem cwiczenia i kosmetyki nie zawsze dzialaj:)czesto jest to efekt zlej diety:)zly metabolizm i uwarunkowania genetyczne, czsto szczuplutkie dzxiewczyny maja cellulit, niestety

Gość cait
dobry sposób wg mnie - żel termoaktywny bielenda. ja stosuje od ok. miesiąca i jest super!! :) pozdro!!

To paskudztwo trzeba zaatakowac na wszystkich frontach. Dieta - mniej konserwantow, kawy i czarnej herbaty, więcej wody mineralnej i zielonej albo czerwonej herbaty. Po drugie - codzienne masaże pod przysznicem rekawica sizalową od kolana w górę. Po trzecie - ćwiczenia. Po czwarte - balsamy (ja uzywałam z evelline) Po piate - foliowanie, ale uwaga osoby ze skłonnościa do \"pajączków\', bo nastapi ich wysyp. Mnie udało się w lecie prawie zupelnie wyeliminować cellulit w ten sposób. Trzeba było się dokładnie przyjrzeć, aby coś dostrzec. Teraz się zaniedbałam, więc trochę świństwa wróciło, ale ostatnio znowu rozpoczęłam wojnę.

Gość aedriel
dziekuje dziewczyny za odpowiedz ;) ja akurat mialam okazje stosowac juz zele i kremy eveline i poza przyjemnym chlodzeniem i sprawianiem ze skora jest swietna w dotyku nic wiecej nie robil.... cellulit jak byl tak jest... stosowalam kilka opakowan pod rzad jak i kilka na raz.... i wiele kreomow robi podobnie.... coccinella ja staralam sie wlasnie i dalej sie staram atakowac to ze wszystkich sil... pije duzo wody... przynajmniej staram sie... przestalam pic herbate, kawy nie pije wcale ani zadnych gazowanych pasqdztw, nie pale, cwicze bo dlla mnie wysilek fizyczny to sposob na relaks, czesto robie peelingi i chcialabym trafic na krem ktory naprawde cos daje a nie smarowac sie czyms nowym w kolko :( poza tym mam siostre masazystke i mowi ze nie ma czegos takiego jak masaz antycellulitowy bo na innch forach ktos mowil o czyms takim... fakt ze to cos daje (masaz doglebny ;P) alee musi tego byc duzo a niestety ona mnniee pare razty w tyg nie moze masowac :( z braku czasu a owijanie ciala folia po posmarowaniu siee kremem do dobry pomysl chociaz wlasnie jak sie owijalam po kapieli i po posmarowaniu balsamem eveline to musialam siie grubo ubierac bo marzlam ;)P