Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyna.d

wakacje nad morzem - gdzie z rocznym dzieckiem? pomóżcie !

Polecane posty

planujemy w licpcu jechać na wakacje - syn będzie mieć wtedy roczek. znacie jakieś sprawdzone miejsca nad morzem? i co za rozsądną cene ?

wiesz takim spokojnym miejscem bardzo rodzinnym i ladnym jest Bialogora, polecam,

moj synek bedzie mial we wakacje poltora roczku i my planujemy mielno, bylismy tam dwa lata temu i jest calkiem sympatycznie, siostra nz dzieckiem byla w krynicy morskiej tez podobno niezle

Gość czytam i się zastanawiam...
ja polecam Karwię - spokojnie, piękna plaża, wszędzie blisko, dobre obiadki

Gość hmm mm
no ja mysle, ze Mileno to raczej nie dla dziecka i odpoczynku rodzinnego! to raczej snobistyczna miejscowosc, na imprezki, podryw itp..dobre dla Singli:)

Gość hmm mm
Mielno znaczy sie..

Jak moja córeczka miała 9 miesięcy, pojechałam z nią do Mrzezyna Było super. Nie ma klifu, są za to zejścia dla wózków, plaża czyściutka, spokojna miejscowość, raczej dla staruszków i rodzin z maluchami. Dla mnie rewelacja. Byłam w ośrodku AGAWA - jest przystosowany do wypoczynku osób niepełnosprawnych, ma boiska i place zabaw. A poza tym - Mrzezyno jest położone w lesie sosnowym - trudno o lepszy mikroklimat dla dziecka! W zeszłym roku byłam w Nichorzu i już mi się tak nie podobało :(

w g rankingu Politykiz dziećmi najlepiej wypoczywać w : Krynicy Morskiej, Niechorzu , Rewalu, Helu , Dębkach, Sieniożętach,Gdańsku Sobieszowie, Sobieszowie Orle, Ustce, Jarosławcu, Rowach , Stegnie, Sztutowie, Mielnie, Mrzeżynie... A ja byłam w Krynicy Morskiej , Stegnie Jarosławcu.. każde z tych miejsc ma swój urok Krynica Morska i Stegna..mozna pozbierać bursztyny... a Jarosławiec... same kolonie mało innych turystów... wiec jak dla mnie Ok nie ma pijanych nastolatek sa swierzo wedzone ryby no i bliskaDo Słowińskiego Parku Narodowego.. moze troche chłodniejsze morze (najchłodniejsze na całym naszym wybrzeżu od srodkowej cyrkulacji) ale za to czyste no i ładne plaże szczególnie na w Parku Słowińskim.Tam mozna porzyczyc też rowery i przejechac sie na rowerkach po parku..ale to dla starszych dzieci juz. Mój szkrab też bedzie miał 8 miesięcy w lipcu i jedziemy do Rowów zarezerwowalismy niedawno domek 180 zł za dobe 4 osobowy(wybieramy sie ze znajomymi i ich córeczką) z kuchnia i łazienka postawiony w ubiegłym roku.. mam nadzieje ze pogoda bedzie sprzyjała:)) Mam nadzieję ze pomogłam I Tobie tez zycze udanych wakacji:)

Gość magnolia29

Gość bałagan jsk
dziecko 4 m-ce ----Niechorze 1 i 4 m-ce ====Rewal 2 i 4m-ce ---Ostrowo bezapelacyjnie wygrywa Ostrowo.Spokój,cisza,pusta plaża,cisza o 23.W tym roku też tam pojadę:)

Blondyna.d - OSTROWIE k.Wladyslawowa!jezdzimy tam z rodzinka co rok jest spokojnie pieknie i blisko do morza.Ceny sa niskie bo to malenka wioska ale tam znalezlismy swoje miejsce i nie szukamy innych.Polecam!:)

Gość malwina mama
Z rocznym dzieckiem - Łazy, z 2 i 3 latkiem też. Cisza o 23-24tej, może kilka dancingow kameralnych przy morzu, goscie - przewaznie rodzinki z dziecmi:)My z moja druga polowka przed laty zawsze Mielno, teraz kiedy mamy dzidzie juz 3 rok do Łaz, myślę, że warto, polecam tez jeden z najwiekszych osrodkow tam Centrum Fala1, maja duzo zielonego terenu, jesli chcemy spokoju i uciec od tłumu ludzi to fajna sprawa pozdrawiam razem z dzidzią;)

Gość W SOBIESZEWIE JEST BARDZO
KAMERALNIE. ZERO MŁODZIEŻY, SAME RODZINY Z DZIEĆMI, DZIADKOWIE I TROCHĘ NIEMCÓW W PRZYCZEPACH. :) I DO TEGO NIE DROGO I BLIZIUTEŃKO D

Gość W SOBIESZEWIE
DO TEGO NIE DROGO I BLIZIUTEŃKO DO GDAŃSKA.

Gość kaskap2
Witam Wszystkich,którzy pragną odpocząc od zgiełku miasta zapraszamy na Agroturystyke Pod Jabłoniami w Kopnicy. Miejscowosc znajduje sie 7km od Darłówka, blisko Jarosławiec i Ustka. Pokoje z łazienkami, duży ogród i cisza. Bardzo dobre połączenie z PKS. Na wszelkie pytania odpowiem pod nr 512497085 lub kaskap2@op.pl( wysle zdjecia). Cena 30zł -osobodoba.

a mnie się strasznie podoba oferta hotelu Primavera z Jastrzębiej Góry, bo jak się spędza tam rodzinne wakacje można mieć pewność, że ani dzieci, ani rodzice nie będą się nudzić i będą miło spędzać czas. Dla dzieci przewidzianych jest szereg atrakcji, jak np. kidys party, szanty, zajęcia z j. angielskim, a rodzice mogą uczestniczyć w zajęciach fitness, albo iść na wykład o tym, jak pielęgnować cerę, albo zwyczajnie iść do spa.

nie ma jak refleks:P to jest temat sprzed 3 lat wiec autorka chyba juz wybrala miejscowosc na rodzinne wakacje:)

Gość Barekczarek
Wydaje mi się,że z rocznym dzieckiem fajnie jest jechać nad morze. Dziecko nawdycha się jodu , mama zresztą też i miło spędzą czas. Są też takie ośrodki, które są nastawione na wczasy rodzinne, na przykład Primaveraspa w Jastrzębiej Górze. Czyli oprócz atrakcji dla dorosłych znajdzie się coś dal dzieci

Gość podróżnik
Wakacje niedługo ! # Białogóra daleko do morza i Trójmiasta cisza i spokój # Cetniewo miasto połączone z Władysławowem dla młodych gwar # Chałupy tłoczno, korki, super miejsce na sporty wodne bo morze i zatoka # Chłapowo pod górkę wraca się z plaży # Dębki , pola namiotowe dla młodych # Hel koniec półwyspu, tłoczno # Jastrzębia Góra dla młodych, zejście na plażę po schodach lub strome # Karwia tloczno ale w stronę Dębek puste plaże, remont głównej drogi # Kuźnica morze i zatoka czyli zimna i ciepła woda Zatoka - Kuźnica Hallera 20 84-130 Kuźnica telefon: (58) 675 26 02 # Ostrowo wioska dla ludzi szukających spokoju Podlesie Wiankowa 15 84-105 Ostrowo telefon: (58) 674 70 63 # Rozewie wylany beton brak plaży # Sopot gwar miasta dla młodych # Tupadły połączone z Jastrzębią Górą dla młodych Władysławowo

Gość alaa ma kotaaaa
my wybraliśmy Rowy :)

Gość Ostrowo czy Karwia?
Mam www to: www.karwia.website.pl

Gość to jaaaaaaajaaa
Polecam w Pobierowie "Pisz" dużo jedzenia, atrakcje dla dzieci i dorosłych, warunki fajne, basen kryty, cisza, spokój, blisko do plaży gdzie nie ma tyle osób co przy głównym deptaku