Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elen83

dr.Antoni Baradyn

Polecane posty

Witam ponownie dziewczyny Zdecydowałam się już w Łodzi na szpital gdzie w bliskiej przyszłości chciałabym rodzić i mieć stamtąd ginekologa prowadzącego. Będzie to najprawdopodobniej szpital Rydygiera, zobaczymy. Czy możecie mi coś powiedzieć o dr.Baradynie który tam właśnie pracuje i przyjmuje prywatnie w Almedzie przy ulicy Zwycięstwa 2 ? Czy któraś z Was do niego chodziła na wizyty? Pozdrawiam

Gość ewita2510
Ja do niego chodzę i też będę rodziła w Rydygierze. Swietny lekarz.Zna sie na rzeczy i jest bardzo konkretny.ma swój specyficzny sposób bycia do którego trzeba sie przyzwyczaić. Ja chodziłam do innego lekarza i po 3 wizytach zmieniłam własnie na doktora baradyna.

Ja też planuje poród u Rudygiera.Rodziłam tam 5.5 roku temu i teraz też tam urodze.Tyle,że ja chodze do Rogowskiego.Do Baradyna chodziłam przy pierwszej ciąży tylko na USG.

A co sądzicie o Madurowiczu? Wiecie cos może o dr.Strużyckim pracującym w tym szpitalu?

Gość psotka 15
Baradyn przyjmuje w Almedzie teraz na al. Piłsudskiego 135 (zmienili siedzibę z Pl. Zwycięstwa

Gość 38 tydz.
jezeli chodzi o madurowicza to ja tam chodzilam do przychodni ...wedlog mnie tragedia ani razu mnie nie zwazyli nie prowadzini mi karty ciazy i ani razu nie zmiezyli cisnienia..odsluchu tez nie mialam ani razu ..no i jeszcze o paru rzeczach zapomnieli (chodzilam do dr Kuzmeckiej)..ale lezalam tam na OCPie i jesli chodzi o ten oddzial ..bylo naprawde milo ..lekarze tam sa sympatyczni maja poczucie humoru i dbaja o ciebie jesli chodzi o usg to nie liczcie na to ze dostaniecie zdjecie partner nie moze byc z wami ..nie tlumacza wam nic i strasznie nie sympatyczna jast chuda babka w ciemnych krenconych wlosach ....w rejestracji pracuja przemile panie ..lezalam rowniez w matce polce ..i powiem ze mile mnie zaskoczyla po mimo podzielnych opini na jej temat...maialm watpliwosci i poszlam do jakiego kolwiek lekarza tam na oddzial i udzielil mi wyczerpujacej odpowiedzi ...az juz nie wiedzialam o co pytac ....ale przychodnia w MP jest beznadziejna a lekarze ci zbyt nie pomoga ilcza chyba ze pojdziesz do nich prywatnie..no az w koncu przez znajoma ktora mi go polecila trafilam do dr BARADYNA do Rydygiera..dziewczyny sluchajcie ..lekarz przyjal mnie praktycznie z ulicy ...mialam orkopny problem i zostaly mi dwa tyg do rozwiazania..poszlam do niego w niedziele poprosilam o rozmowe ..poszlismy do gabinetu gdzie rowniez mial inne pacjentki tego dnia w kolejce poswiecil mi czas i mnie wysluchal , pomogl jak tylko mogl ..jestem mu strasznie wdzieczna bo tej pomocy w przychodni w madurowiczu i MP nie dostalam..zaluje tylko ze tak pozno sie o nim dowiedzialam bo chodzila bym do niego od samego poczatku ..nie znal mnie a czulam sie jak bym rozmawiala z wujkiem , moze wyglada dziwnie i ma wyluzowane teksty ..ale wedlug mnie jest spoko ..i chcialabym rodzic w rydygierze ale mam HCV i zostaje mi raczej matka polka a co do szpitala to slyszlama same pozytywne opinie ..w porownaniu do innych ..napewno przy drogiej ciazy pojde juz do dr baradyna

dr Baradyn super facet bardzo miły i dostepny z poczuciem humoru on uratował mnie i synak decydując o cesarce

Gość merenka
lekarz z prawdziwego zdarzenia, polecam goraco. jestem dwa tygodnie po porodzie w szpitalu rydygiera. opieka medyczna super dbaja o mame w ciazy i o to aby dziecko urodzilo sie w miare mozliwosci naturalnie i zeby bylo zdrowe. tylko jedzenie i warunki nie sa ciekawe. p.s. salowe dosłownie nic nie robia...

Gość karma pema
chodzę do lekarza na lumumbowie, termin porodu mam dopiero w kwietniu to jest moja pierwsza ciąża i niewiele jeszcze wiem na temat wybierania lekarzy. dlatego chciałabym wiedzieć czy wybierając szpital np.im. Rydygiera mogę również wybrać lekarza który odbierze poród {mimo że nie będzie prowadził ciąży} czy po prostu przydzielą mi tego który będzie akurat" pod ręką"?

Gość TimeToDie
Urodził mnie i zyję :)

Gość gość
w Rydygierze moja żona urodziła dwoje dzieci . Za każdym razem była pod okiem znakomitego lekarza dr.Antoni Baradyn . Moim zdaniem i Zony to super lekarz