Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiulek720

biala kobieta z czarnym mezczyzna co jest nie tak???

Polecane posty

Od 3 miesiecy spotykam sie z czrnym mezczyzna dla mnie jest to cudowny czlowiek z ktorym jest mi bardzo dobrze i staram sie nie spogladac na ludzi ktorym to przeszkadza ale zastanawia mnie ten fakt co jest zlego w tym ze biala kobieta jest z czarnym mezczyzna?? dlaczego ludzie nie potrafia przejsc obojetnie kolo nas tylko zawsze slychac szepty lub widac glupie spojrzenia???gdzie jest tolerancja?co jest nie tak?

Gość a przecinki gdzie
?:O

Gość jadzka i jadzka spa
kaz mu zrobic badania na HIV.

tak wiem teraz kazdy zyje afera zwiazana z tym murzynkiem w Polsce itp ale powiedzcie szczerze gdyby zrobil tak bialy to z bialym tez kazda by sie nie przespala dopoki by nie zrobil testow na HIV???

Gość a co za roznica
bialy czarny czy zielony czlowiek jak czlowiek wazne zeby mial urzekajaca powierzchownośc no i wnetrze zaciekawiające taki pharrell williams np. :D

Gość a to prawda
ze murzyni mają ogromne penisy?pytam powaznie a jesli chodzi o twoje pytanie to ja nie widze nic złego w tym że biała kobieta jest z czarnym facetemm i odwrotnie,a jakie mają śliczne dzieci

dla mnie to normalny uklad (biale+czarne).niestety zyjemy w takim kraju gdzie taki uklad nie jest zabardzo tolerowany.w polsce mozecie miec z tego powodu bardzo ciezko :(.zycze Wam powodzenia.

Gość a to prawda
to dzieki za wiarygodną inforację,kurcze tez bym chciała zobaczyc jaki byłby seks z murzynkiem o taaakich rozmiarach. A Wam życze wszystkiego najlepszego

no wlasnie myslalam ze to tylko w Polsce ludzie sa tak staroswieccy i malo tolerancyjni niestety pomylilam sie mieszkamy za granica i rowniez nie jest to tu \"mile widziane\"-przykre:(

Gość jadzka i jadzka spa
ja nie mam nic do czarnych ( mieszkam za granica i mam pare kolegow na uczelni) ale jak sobie pomysle ze mialabym sie z takim calowac czy cos w tym stylu czuje obrzydzenie. wole bialych

Gość jadzka i jadzka spa
dokladnie. czuje wielkie obrzydzenie:((

wiesz masz prawo do tego -nie wiem moze ja po prostu Cie nie rozumiem bo czuje cos do mojego murzynka i dla mnie wszystko w nim jest cudowne .Przykro mi tylko bo wielu ludzi tak reaguje:(

Gość jadzka i jadzka spa
ja do murzynkow jako ludzi nic nie mam. powtarzam u mnie na uczelni jest pare afrykanczykow i jako koledzy sa ok. Ale tylko jako koledzy.

dziwne to wszystko nie wiem co mam robic rodzina mnie wyzywa ze oszalalam przyjaciele nie rozumia jak im tlumacze ze mi zalezy ...wszystko nie tak

Gość alka_alka
pogadaj z rodzicami. moze maja realne podstawy ku temu by nie lubiec tego afrykanczyka. po tym co mowiono o tym simonie to jakby moja corkami powiedziala ze ma chlopaka czarnego to bym z rozpaczy padla

zgadzam sie z aniulkiem....nie tylko w Polsce ludzie nie sa tolerancyjni...na zachodzie Europy tez tak jest...Niemcy, Francja, Hiszpania.... wszedzie sa spojrzenia i szepty innych... ..Moze to dla Was przykre, ale z czasem przyzwyczaicie do tego, i nei będzie to już wam przeszkadzało!!! Zycze Wam powowdzenia !! P.S. Z takiej pary są piekne dzieci:)

Gość chlopak1982
a jego rodzina jak? żadnych uprzedzeń?

Gość alka_alka
jego rodzina to pewnie nawet nie wie. ja slyszalam o paru takich przypadkach w polsce ze przyjechaly murzynki na studia do polski, popoznwali dziewczyny, te pare lat z nimi chodzili, spali, mieszkali a jak tylko skonczyli studia wracali do siebie do agryki bo tam narzeczone na nich czekaly. Oni w Europie moga sie zabawic, poznac sexu, wolnosci. Tak traktuja tez polskie dziewczyny i stad ludzie maja do nich niechec.

Gość chlopak1982
wiesz - jak np. dziewczyna z jednej wsi jest posuwana przez chłopaka z innej wsi, to miejscowi go gonią jak do dziewczyny z osiedla przychodzi chłopak z innego osiedla to ma sporoą szansę, iż blokersi mu... a jakiś z afryki ma mieć lepiej ? :P

Gość alka_alka
:))

Gość jan bak
a badania na hiv zrobilas?

Gość jan bak
ha ha ha to ufaj dalej asfaltowi :-) ;-) juz kilka idiotek dostalo bilet w jedna strone :-)

Gość alka_alka
gratuluje takiego zwiazku skoro sie boisz ja mam meza bialego ale kiedy zczynalam nim wspolzycie (wtedy jeszcze mezem mym nie byl) doklanie przepytalam go z jego sesksualnej przeszlosci by w razie czego jakiegos swinstwa nie zalapac

Bo niestety ludzie operuja stereotypami, jak czarny to pewnie ma HIVa, jest przyglupi i agresywny, a Ty z nim jestes dla wielkiego penisa... Niestety ludzie lubia segregowac innych i ustawiac w grupach, moze latwiej im wtedy ogarnac swiat... nie wiem... Jesli kochasz, jesli Ci dobrze, to po prostu musisz to traktowac z przymruzeniem oka i wierzyc, ze wiele osob prz blizszym kontakcie zmieni zdanie o twoim ukochanym i zacznie go traktowac indywidualnie. Powodzenia! :)

Gość jan bak
kurde ale jaja z asfaltem nastepna sie zadaje a potem bedzie placz.............................i wolanie ratunku.........ha ha ha ;-)

Dzieki enamorada:) rowniez mam nadz ze bedzie dobrze i sie ulozy a z tym baniem sie to nie jest tak ze boje sie jego czy tego ze moze jest chory czy cos boje sie ze takim glupim gadaniem moge go zranic nie znasz go Jan-bak wiec mnie nie zrozummiesz

Gość jan bak
kup od razu bilet do kamerunu ale tylko w jedna strone :-)