Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deewrerrr

Skad sie bierze ten cholerny cellulit??

Polecane posty

Gość deewrerrr

Jestem mloda...nie mam jeszcze pelnych 18 lat a to cholerstwo pokazalo sie na udach i ciezko mi zwalczyc...Juz dwa miesiace stosuje Eveline Slim Extra i nic nie pomaga...cwicze...nic...a jestem szczupla..Dziewczyny dlaczego on sie robi??

kawa,papierosy,alkohol,chipsy, i cala masa przeroznych syfow i konserwantow w zywnosci w dzisiejszych czasach........hmmmmm;/;porazka

Gość na moje oko
to celulit nie jest niczym innym jak struktura kobiecego tluszczu a firmy kosmetyczne zbijaja kase na kosmetykach majacych zlikwidowac ten naturalny stan :O przyjrzyjcie sie na plazy...nawet bardzo szczuple dziewczyny to maja

Gość deewrerrr
ehh...nie pije kawy,alkoholu,nie pale i nie jem chipsow:( ehh...co za zycie

Gość zawsze
Sranie w banię, jak miałam 18 lat nie miałam celu. Więc nie mówcie że to normalne. Podejrzewam, że to ta cała chemia wokół nas, w żywności i w powietrzu. Kiedyś kobiety nie miały ani celu ani rozstępów. Ja też nie miałam a teraz każda 15stolatka już ma jedno i drugie....

Gość no tak teraz
teraz to młodzież wcina wszystko, co niezdrowe: chipsy, cukiereczki... Myślisz, że jak będziesz jadła wszystko, co popadnie, to będziesz miała piękne ciało? Nie, nie nie! I żadne kremy cud nie pomogą!