Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna Aniela

wytatuowalam sobie na czole ...

Polecane posty

Gość bezrobotna Aniela

" Boże daj rozum" i mam nadzieje ze sciagne tym czynem pozytywna energie , ktora mnie ntchnie pomyslem biznesu , ktory da mi prace zadowolenie i kaske.

Gość bezrobotna Aniela
dziekuje.

Gość bezrobotna Aniela
na pupie? nic:D

Gość bezrobotna Aniela
karnityna a co Ty masz w dupie rozum?

Obojętnie co ma i w jakim miejscu; i tak niewiele to pomoże. Głupio robić, a jeszcze bardziej głupio pisać może ktoś tylko pozbawiony zwojów, a na to niestety \"Święty Boże nie pomoże\"

Gość bezrobotna Aniela
"bolca" mi nie brakuje chetnych - kolejka tylko pomyslu na biznes mi brak. Myrevin to jedyny porzadny Czlowiek i życzliwy. i z klasą

Obojętnie co ma i w jakim miejscu; i tak niewiele to pomoże. Głupio robić, a jeszcze bardziej głupio pisać może ktoś tylko pozbawiony zwojów, a na to niestety \"Święty Boże nie pomoże\" (to do "Anieli", bo karnityna jest jedną z rozsądniejszych forumowiczek

źle odczytujecie moje intencje :O Ja nie chciałam być złośliwa! tylko tak mi się nasunęło na myśl :O ehhhhhhhhhhhh Nie umiem z rana powstrzymywać emocji :O 🖐️

jak zawsze :p no to BANOWANIE mialoby rewelacyjny skutek na ten zly humor z rana, co Karuś??? :P

i od razu chamkę!! bo psychiczna :P I tak na marginesie.............. czuje się z Tobą związana emocjonalnie :O Czy to objaw psychozy?? :O

aaaaaaaaaaaaa to aż tu czuć :O wczoraj jadłam sos czosnkowy 😭 przepraszam :O postaram się powstrzymać [zasłania dłonią gębę zniesmaczona]

Karuś, przepraszam! nie wiedzialam, ze az taka przykrosc Ci zrobie!!!! Pozwole Ci nawet dmuchnac w twarz, jesli to ci ulge przyniesie :P [nastawiam sino-koperkowa twarzyczke w strone zniesmaczonej karnityny]

nawet dwa jeden to rysunek, a drugi to napis do niego :D \"ch...j Wam w d....ę\" kto chce moze sie na mojej pupci dopisać - zapraszam!