Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

Wciąż on mi się śni...

Polecane posty

Rozstalismy sie zmoim bylym chlopakiem pol roku temu.Wciaz kocham go mocno ,ale nie mozemy byc razem,poniewaz: -on nie kocha mnie(raczej) -woli spedzanie czasu z kolegą(jednym szczegolnym,tylko dla...) -wybral pewna uzywke i kiedy mowil,ze kocha nie bylam pewna kto to mowi-on czy trawa:( Bolalo mnie to mocno,teraz tez,ale juz mniej.Sni mi sie,ze dzwoni do mnie i mowi \"kocham cie\", ze urodzilam jego synka, ze jest nam super razem.Teraz od tamtego czasu nie mam nikogo.Ani do zycia ani do potrzeb wlasnych.Poprostu zamknieta w sobie.Zamknieta na innych.To juz meczy:(Nie potrafie tego zmienic.

Poznasz wartościowego faceta to zapomnisz. Nie ma miłości gdy facet woli od Ciebie używki i kumpli. Pamiętaj z nałogami i kumplami faceta nie wygrasz nigdy, nawet nie próbuj. Kiedyś też dla Ciebie zaświeci słoneczko. Trzymaj się.

Gość boli
bo minęło zaledwie pół roku, postaraj sie nie rozpamiętywać dawnych chwil, zajmij się czyms (na pewno masz jakieś hobby), spotykaj się ze znajomymi, to pomaga..wiem cos o tym pozdrawiam🖐️

Lady, na szczescie Matka Natura wyposazyla nas w cudowny przyzad jakim jest pamiec selektywna. Po pewnym czasie zle wspomnienia sie zatra, znikna, a pozostanie tylko niewyrazne wspomnienie po Twoim bylym. Potrzeba tylko na to czasu. Uwierz mi, byc moze juz niedlugo bedziesz gotowa na przyjecie nowego uczucia. Zycze Ci duzo szczescia 🌻

Nigdy nikogo tak mocno nie kochalam,ech..I juz wiecej nie chcem jesli ma to tak wygladac:( Na ogol brak mi szczescia w Milosci,taki juz los moj.Dziekuje za rady i wsparcie 👄:)

Gość boli
też tak myślałam kilka lat temu:) i jakże sie pomyliłam, widocznie nie ten był Ci pisany, będzie dobrze zobaczysz:)nie trać wiary i ciesz się życiem pomimo wszystko (to przyciąga ludzi..):)

Autorze topiku❤️👄dla Ciebie!! :)To mile ,ze zyczysz mi szczescia,dziekuje:)Choc nikle szanse na to. N apoprawe nastroju ide na miasto:)Moze cos se sprawie ladnego,co poprawi mi humorek na nieco dluzej:)

boli❤️Teraz kochasz kogos z wzajemnoscia wnioskuje?? Zycze rowniez szczescia i nie dziekuje;)

Gość boli
tak z wzajemnością a jeszcze kilka lat temu nie wierzyłam, że mnie to spotka:) Szczęścia i Tobie :)

Gość boli
heh i udanych zakupów;)