Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Versace_83

dobry krem ujędrniający nic w stylu avon itp!!....... prosze o pomoc

Polecane posty

Witam drogie kobietki mam pytanko do osób które mogą polecić mi dobry krem ujędrniający cos z apteki sprawdzonego bądź dobre jakieś nasze kosmetyki ( nic w stylu AVON czy ORIFLAME lub VICHY ) może któraś z Was dostała jakiś dobry krem z polecenia np.od lekarza konkretnie chce ten krem stosować na brzuch (po licznych dietach mam bardzo mało elastyczną skórę niestety takie są skutki uboczne drastycznych diet ) i musi dawać widoczne efekty oczywiście wiem ze do tego to potrzeba też ruchu(ćwiczę regularnie) :) będę bardzo wdzięczna za opinie i rady osób które mają do powiedzenia coś mądrego w tym temacie pozdrawiam i dzięki :)

Gość a dlaczego nie Vichy

Bo na maxa sie zraziłam do tej firmy :( jeszcze kilka lat temu jak tylko kosmetyki tej firmy pojawiły się na naszym rynku to były warte każdej ceny stosowałam wiele rożnych ich produktów ale niestety z czasem zauważyłam kolosalną różnice (uczulenia itp) !! Ale jeśli ktoś sprawdził jakiś krem Vichy i stwierdzi że są dobre efekty to czemu nie! pewnie wypróbuje

powiemy to, że są w stylu Avonu czy Oriflame :D ja znam akurat z tych 2 firm bardzo skuteczne, ale jak nie chcesz, to nie będę Cię uszczęśliwiać na siłę.

DO GINI* tu nie chodzi w sumie o firmę :( kurde chodzi mi o coś naprawdę skutecznego bo już mam dosyć kupowania setnego kremu który jest do niczego a z avon i tp. mam takie doświadczenia i miałam na myśli jakiś skuteczny krem z np. apteki ;) ale jeśli sprawdziłaś ten krem i uważasz że działa to podaj nazwę nie zaszkodzi chociaż się zapoznać z nim :)

z Avonu bardzo dobre działanie ujędrniające ma krem wyszczuplająco-antycellulitowy (który ani nie wyszczupla, ani nie likwiduje cellulitu ;) ), a także mleczko ujędrniające z fioletowej serii. niezły jest też balsam liftingujący z serii Anew, ale ten wyszczuplający ma takie samo działanie, więc po co płacić 2 razy drożej. z Oriflame niezła była taka seria algowa, ale już wycofana, może jeszcze gdzieś kupisz - żel wyszczuplający i krem ujędrniający z tej serii bardzo polecam. z Ziai żel antycellulitowy Lipocell Bloker nieźle ujędrnia. z L\'oreala PerfectSlim odradzam, nie wart tej ceny. może też masaże oliwką? Ziaja ma w tej serii Lipocell Blocker dobrą oliwkę do masażu.

masło grejfrutowe bardzo nawilża co prawda trochę śmierdzi ale działa wypróbowane i po okresie około miesiąca stosowania codziennie skóra stawała się bardziej elastyczna