Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryska z mazur

sex bez gumki..... i co z moim problemem?

Polecane posty

Gość kryska z mazur

hej dziewczyny. chcialam sie tylko usopkoic, wiec nie krzyczcie. jestem na tabletkach. biore regularnie, mozna by rzec, ze wrecz co do minuty:) ostatnio po wielu miesiacach brania dostalam plamien.. a dzis okres (powinnam go dostac dopiero w poniedzialek.. kochalam sie w sobote bez zabezpieczenia ale nie do konca. myslicie ze mam sie czym stresiowac? plamieia, ten niespodziewany okres...

Gość kryska z mazur
wiem.. moze sie wam wydaje ze glupi topic ale ja sie denerwuje:(

Gość kryska z mazur
niech ktos mi odpopisze prosze...

Gość kryska z mazur
no napiszcie cos prosze... cs rozsadnego

Gość karoka
tabletki działają bez względu na plamienia... skądinąd taki okres jest niepokojący jeśli bierzesz je już długo

Gość kryska z mazur
nie biore dlugo. biore jakies pol roku.. w tym momencie boje sie czy nie bede w ciazy, a do lekarza zaraz po egzaminie. bosesja teraz. myslicie ze moge juz opuscic moje napicie?

Gość kryska z mazur
_______up

Gość karoka
ja też biore jakieś 7 miesiecy ale sesja stres plamień nie mam ale ssypało mnie jakbym miała @ dostać. Myślę ze te plamienia i przyspieszony okres moga być wynikiem stresu. Więc nie martw sie tym tylko zajmij egzaminami:)

Gość kryska z mazur
dzeki karoka! bo mnie sparalizowalo jak mi powiedziala przez telefon zeby sie zabezpieczyc dodatkowo przy tych plamieniach a teraz okresie. sama nie wiem jak to nazwac.

Gość karoka
z moich doswiadczeń i tego co słysze to takie plamienia wystepują przy zbyt duzej ilości hormonów a to raczej zachodzeniu w ciążę nie sprzyja

Gość kryska z mazur
uf.dobra zCiebie dziewczyna. bo tak sie strasznie nakrecilam ze nie moge usiedziec. a bylam tez kupic dzis nowe opakowanie tabsow i pytalam farmaceutki dlaczego tak sie dzieje. to mnie tak zestresowala ze od razu zadzwoniam do gin. :) jestem straszna panikara:) wiec Ty bys sie nie bala jakos szczegolnie? kiedys nam guma pekla przy antybiotykach i nie jestem mama wiec moze tym tez nie bede, zadnych lekow, biegunek etc nie bylo..

Gość karoka
moim zdaniem to ta przeklęta sesja wszystko rozregulowuje. Nie martw się mamą nie bedziesz a takie samonakrecanie powoduje tylko odkrywanie u siebie objawów ciąży... coś o tym wiem;p

Gość kryska z mazur
wiem:) ja tez wiem. Ty nie denerwowalabys sie? nawet chlopak mnie uspakaja, a ja juz mu sie kazalam zdeklarowac zcy jakby "COS" to czy ze mna zostanie. eh. nienormalna jestem wiem:) ale wiesz co? to z czasem mi przechodzi:) to przez to, ze za pono sex zaczelam:)

Gość karoka
hmm to może u mnie powód schizów jest ten sam:p w sumie jak niektóre zaczynają w wieku 17, 18..... lat to do tej pory zdążyły już przezyć tyle niepokojących sytuacji ze wiedzą ze nie ma się czym przejmować :) a mnie jeszcze to rusza. Ale w twojej sytuacji bym się nie martwiła, nie ma czym:)

Gość kryska z mazur
dzieki! wypije Twoje zdrowie po sesji. bo uspokoilas mnie:) eh. w sumie to i tak sie ciesze ze zaczelma tak pozno. mam kochanego chlopaka z ktorym znam sie wieki juz chyba, uklada nam sie b dobrze, docenia to, ze jest pierwszym i wpiera mnie w moich schizach. pozdtawiam Cie bardzo serdecznie. poleprzylas mi humor. a gina i tak chyba zmienie bo po prostu nie mam do niej prezkonania

Gość moim zdaniem powinno byc ok

Gość podnozse do gory

Gość krycha z mazur
nikt wiecej mi nie pomoze?