Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZimaSNiegIdeszcz

Czy po novynette naprawde wam urosly piersi?ja tego nie chce!PISZCIE PROSZE!!!!!

Polecane posty

Gość ZimaSNiegIdeszcz

Czesc! Wlasnie zmienilam tabsy ( Yasmin ) na novynette. Lekarz mi to zalecil bo zle znosilam Y. Ale jak znalazlam pare postow to sie przerazilam... Nie chce zeby mi urosly piersi!!!! Mam i tak juz za duze 70c i nie chce odbrobine wiekszych!!!!!!1 :( Czy kadej dziewczynie sie to zdarza??? :( Zalamka:( A nie chce zmieniac co chwile tabletek bo moj organizm zwariuje.... ;/

boże ludzie...jednej rosną piersi po tabletakch a innej wąsy....novynette czesto zatrzymują wodę w organizmie..czesniej niż inne tabletki i stad opinia że powiekaszja piersi...ale to nie jest regułą. ja brałam 8 miesiecy i jakoś mi nie powiekaszyło...moze na poczatku wydawały sie bardziej nabite ale poxniej wszytsko wróciło do normy wiec nie panikuj.

Gość ZimaSNiegIdeszcz PISZCIE
Nie panikuje!!! Mam prawo sie bac i martwic skoro mie chce ich powieksdzenia bo nie chce byc pamela, to dla mnie jest problem dlatego pytam! I skoro peelno takich opinii przeczytalam to dlatego sie martwie. Nie wymyslilam tego. mam nadzieje ze jeszcze ktos sie wypoqwie???

ja zmieniłam Harmonet na Novynette- niestety nie urosły mi piersi...choć bardzo bym chciała... za to moim dwóm kolezankom urosły: jednej po Diane, a drugiej po Yasmin, ale odstawiła je bo źle sie czuła- piersi nadal duze

a ty myślisz że jak pamela bedziesz miała?buahahhahahahah!!!!!!mogą ci najwyzej troche nabrzmiale sie zrobic ale nie urosnąc:o od tabletek nie rosną piersi:opo każdych tak samo mogą ci się powiek szyc jak od novinette:oile amsz ial?17?czy mniej?tylko szczerze?

otóż panikujesz.tak samo pełno jest takich opini o innych tabletkach.

jak to nie urosną? moga urosnąć lub nie...mnie nic nie ruszyło... a jednej mojej kumpeli to wybiło na porządne 80 C... a była wczesniej taka ledwa 75 B.. ma cycki przesadnie duze, i nienazwałabym tego opuchlizną czy nabrzmieniem...

Gość ZimaŚniegIdeszczWCHODZCIE
Nie mam 17 lat, mam wiecej, a to ze o to pytam, to pytam i juz! Mam problem wiec npytam!!!!!!! A jak przeczytalam tyle opinii ze rosna po nich piersi wiec mam podstawy by tak myslec! Nie obwiniaj i nie wyzywaj zaraz od jakis malolat!!!! Sama mozesz miec kiedys problem, ktory dla kogos okarze sie blahy, wiec jak dla ciebie jest to takie, wiec lepiej nie komentuj! Tty moze nie masz takiego problemu ale dla mnie duze piersi to jest niewygoda i nie chce zeby mi urosly przez nie! wiec pytam jeszcze Was Drogie Dziewczyny BIORACE NOVYNETTE czy urosly wam bardzo? Jak tak to duzo czy moze faktycznie tylko nabrzmialy...? Czy one sa w ogole dobre???

mi jakby urosly o 1 rozmiar, tzn staly sie pelniejsze , zreszta wtedy to cala stalam sie pelniejsza;) ale raczej z obzarstwa niz z tabletek. przeszlam na inne tabletki i piersi troszke zmalaly

\"rzygam\" to rzygaj dalej!!! mojej kumpeli urosły cycki,a teraz gdy odstawiła yasminy- i nie bierze innych tablet, cycki jej niezmalały... mi piersi w niektórych dniach robia sie pełniejsze, czyli ładniej wygladają w staniku, natomiast mojej kumpeli urosły wielkie, dorodne piersi!!!!!!!

Gość hhhhhhhaaaadfgh
kurde dziewczyny napiszcie naprawde cos normalnego albo w ogole sie nie wypowiadajcie, piszcie na temat a nie ze rzygacie... jak ktos ma problem to pisze zeby znalezc odpowiedz itp a nie zeby go zrypaly jakies osoby!!!! Ja sama nie biore Novynette lecz Logest. Tak jak tobie wypadaly wlosy po Yasmin, tak innym dziewczynom moga one nie wypadac a byc wrecz silniejsze. Takze tak samo jest z tymi Novynette i z dreczacym cie pytaniem czy piersi ci urosna. Moga sie troche powiekszyc bo niektore hormony dzialaja na gruczol piersiowy, ale wcale nie musza! Wiec sie nie martw, 3mam kciuki by byly dobrze dobrane!!!:)

dsfre>>> ośmieszasz się. tyle ci powiem. twoje gadanie to bełkot kobiety która nie ma pojecia o tabletkach. a historia twojej kolezanki to żałosna bzdura.

Gość neIa26
do autorki słuchaj takich jak ta co pisze o urosnieciu wielkich dorodnych piersi i rozpowidaj to dalej jak chcesz być uznana za wariatkę:)pozdrawiam

Gość modliszka zimna
mi po novynette zmalały z 80b do 75a i zrobiły się paskudne, mało jędrne i nieapetyczne :/

Gość pigihigididi
No wiec jak ona sie nie osmiesza to powiedz dlaczego... A Ty sie znasz na tabletkach??? A na tych novynette sie znasz? To powiedz cos wiecej o nich! Albo o innych! A skad tak wszystko Ty o nich wiesz??? Chocby to ze od tabletek nie rosna piersi?? Moze tobie to sie nie przytrafilo, ale innym moze! Hm??? To wypowiesz sie o N lub innych? Czekam na jakies madroscii! No i co z tym biustem nawet? Skad wiadomo ze piersi od nie rosna , skoro wiele dziwewczyn sie na to skarzy???

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
mi sflaczały jak odstawiłam:(

Gość bosheeeeeeeee
jak ktoś już napisał wcześniej novynette częsciej niż inne tabletki zatrzymują wodę w organizmie. Piersi mogą się zrobić nabrzmiałe, pełniejsze, bardziej wrażliwe na dotyk.jednak równie dobzre moga ci urosnac po diane bo po tych z kolei częsciej się tyje.Równie dobzre możesz mieć tak jak koleżanki mniejsze.wszystko może się zdarzyć.Nie ma zasady ogólnej.

Gość pigihigididi
do nela26 Jak chcesz wyzywac od wariatek kazda dziewczyne ktora pyta o cos czego nie wie i czego sie boi t lepiej nic nie pisz a sa rozne opinie, ze zmalay, ze sflaczaly ale najwiecej ze urosly z tych wszystkich tu chyab ja tylko rozumiem autorke bo sama mialam taki problem na szczescie mi nie urosly ale niesety kazdy orgabnizm ma inaczej... Autorko! mUisisz wyprobowac a jak bedzie ci zle to z nich zrezygnuj!!! Powodzenia!!!!!

Gość bosheeeeeeeee
bo to są takie dziewczyny jak ta wyżej plotkara.Piersi nie rosną.Robia się nabite i pełniejsze.bosheeeee:o

Gość neIa26
nikt nie wyzwał autorki od wariatki. czytaj ze zrozumieniem.

po tabletkach nie rosną piersi tylko powiększają się na skutek zatrzymywanej wody w organiźmie jednej ta woda idzie w cycki , innej w brzuch a innej w nic nie idzie !! po odstawieniu woda schodzi z organizmu i cycki wracają do poprzednich rozmiarów, brzuch podobnie nie wierzę w tą bzdurę, ze komuś tam o 2 rozmiary urosły a potem się nie zmniejszyły fakt mogło tak być ale moze koleżanka była młoda i piersi jej naturalnie urosły ? na pewno nie po tabsach bo gdyby to było od nich to po odstawieniu wróciły by do poprzedniej wielkosci

Gość poczatkujaca w tabsach
Czesc! weszlam tu i widze ze jest tu wiele pytan i odp ktore sama mnie drecza troszke. No widze ze opinia na temat rosnacych piersi jest rozlegla. Ale ja sama sie zastanawiam czy tak czasem nie bedzie... :D Tez wlasnie mi drka przepisala Novynette. Do teorii : A jest moze jakis ssposob by tej wody choc troche sie pozbyc z organizmu... Pewnie glupie pytanie, ale jak ktos tam wyzej napisal, pytam bo nie wiem....

dobra chuj jak takie jesteście madre to ok... ogłaszam wszem i wobec...CYCKI NIE ROSNą PO TABLETACH!!!! SORRY POMYLIłAM SIE!!! jak kolezanka zajdzie w ciąze to moze wtedy dziecko wyssie jej tę wode wraz z mlekiem z cycków... a jak kolezanki bedą mi cokolwiek mówiły to odpowiem: \"gówno prawda...kolezanki z forum lepiej wiedzą niż wy\"!!!

dsfre ---> Boże kobieto spokojnie :O weź sobie do łapki ulotkę albo pogadaj z ginekologiem i czytaj uważnie moje wypowiedzi : cycki rosną po tabletkach ale jest to wynikiem nagromadzenia wody w organiźmie i po odstawieniu wracają do poprzednich rozmiarów a Twojej koleżance mogły urosnąc naturalnie a zbiegiem okoliczności bylo to, że brała równoczesnie tabletki i ten wzrost przypisuje im skad wiesz że gdyby nie brała też by jej nie urosły ?? :O jasnowidz jestes jakis ?? :O nie wiem czy wiesz do ktorego roku życia rosną kobiecie piersi ?? :O chyba nie wiesz wiec najpierw sie dowiedz a pozniej mędrkuj Poczatkująca w tabsach ---> gromadzenie sie wody w organiźmie to jeden ze skutków ubocznych tabletek ale nie po kazdych ta woda sie gromadzi i wiele tez zależy od organizmu ja przez 2 lata bralam Rigevidon i schudłam 3 kg ale po 2 latach zaczęła mi się woda w brzuchu gromadzic i wygladałam jak w 4 mscu odstawilam tabletki i brzuch zmalał także jeśli po tych bedzie Ci sie gromadzic woda to mozesz zmienic , podobnoe jedyne ktore nie powodują tego zjawiska to Yasmin

Gość sylwucha1234
to faktycznie chyba działa tylko na niekture kobiety ;ja biore te tabletki od roku i niestety piersi mi nie urosły:{

Gość gieniamyszka
ja biore i nic mi nie urosło i dzieki bogu bo mam rozmiar D ale to chyba zalezy od organizmu i niema co sugerowac sie innymi dziewczynami. Ja za to chwale sobie te tabsy bo sa to pierwsze po ktorych mam ochote na sex...jupi... a wszystkie poprzednie ktore stosowałam czyli diane35, mikrogynon,rigevidon a nawet Yasminelle powodowały libido rowne zeru. Novynette to swietne tabletki.polecam!

Gość dziambi sz.
Mi po Novynette piersi nic nie urosły, tak samo zresztą jak po innych tabletkach antykoncepcyjnych... Teraz sobie robię przerwę po 5-miesięcznym ich zażywaniu, trochę schudłam, a piersi mam nadal takie same.