Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwik

Grudki na twarzy / brodawki płaskie?!

Polecane posty

Witam serdecznie, od jakiegoś czau pojawiły się namojej twarzy - początkowo tylko okolice ust, potem z upływem czasu również na całym czole - GRUDKI. Nie są to zmiany wysiękowe, nie są to również pryszcze. Są to małe grudki, zgrubienia skóry, w kolorze skóry. Czasem robią się czerone. Poza tym Czasem się lekko złuszczają, ale nie zanikają. Ostatnio czuję też silne okresowe swędzenie. Czy słyszeliscie kiedyś o brodawkach płaskich? Czy to mogoby być coś takiego? W czwartek mam wizytę u lekarza dermatologa, ale już się martwię Czy może ktoś spotkał się z taką sytacją, czy ktoś może mi powidzieć co to może być? Dziękuję z góry.

Gość ExTrA
Tak wiem co to to te brodawki!Mozna je wypalic laserem i to daje efekt na stałe miala to moja siostra ja tez mam kilka ale zdrapuje i nie ma :)

Gość broda we czka
dziewczyny odswiezam temat bo ja tez mam takie brodawki na twarzy :( podobno dobry efekt na brodawki daje glistnik jaskółcze ziele ale nie wiem czy moge tego uzyc na twarz. Czy któras z was miała podobny przypadek i go wyleczyla?

Gość broda we czka
dziękuję

Ja też miałam brodawki płaskie na twarzy. Nic nie pomagało. Kupowałam nawet specjalny krem za 50 żł. W końcu dalam sobie spokój. Przypadkiem zaczęłam brać na cerę CapivitHydrokontrol i uzywać kremy Nutridermist Garniera i zniknęły same.

Gość gość
Kurzajek bardzo ciężko się pozbyć. Wiem co mowie, znam z autopsji! Leczyłem to wszystkimi możliwymi sposobami. W końcu zwątpiłem w to, że cokolwiek mi pomoże. To było dawno i nie pamiętam co w końcu zniszczyło te wstrętne kurzajki. Polecam lek WARTIX na kurzajki, tylko to pomagało.