Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgobiugbyt

Dobre odżywki do paznokci! POmocy!! WPISYWAć

Polecane posty

Gość jgobiugbyt

Prosze o wpisy. a) Nazwa firma b) na co działa i po jakim czasie mniej wiecej c) ile kosztuje. Pozdrawiam laski i prosze o wpisy.

Gość aguniak.
ja sie przylaczalm z tego wzgledu ,ze kupuje z rossmana te p o4 zl i nic mi nie daja niestety:(

Gość nic tylko lejek rycynowy wsmar
uj na noc wplytki paznocki

Gość jgobiugbyt
Kurde ja stosowalam sally hansen złotą i srebrną jem lewitan , pomagało na pól roku teraz spowrotem krociutkie strasznie miekkie i na dodatek sie rozdwajają, wpisywac sie, moze jakies tabletki znacie!!

Gość 357ejyrwrjy
1 rival de loop (rossman), odzywka calcium czy cos takiego 2 rozdwajajace sie paznokcie, natychmiast 3 11zl

Gość joko 5-6 zł
różnie działają, bo jest ich kilka

a) Essence - Express nail repair 500 pencil b) utwardza paznkokcie, zapobiega rozdwajaniu sie, wzmacnie ogolnie (jednak wysusza ciut skorki). Ja zauwazylam rezultat po 1 zastosowaniu (paznokbie od rzu zrobily sie twardsze) c) roznie, zaleznie od drogerii, ale ok 14-17 zl

Też polecam olejek rycynowy, tylko trzeba być cierpliwym. A co do sklepowych odżywek to na słabe paznokcie polecam różową z Manhattanu (ok 13 zł) i serum z wapniem i witaminą C z Lovey- tania i doskonała.

genialan jest odzywka : Killys olejek odzywczy z wyciagiem z pomaranczy(czy jakies takie cos:) praiw odrazu (u mnie po 2 uzyciu w ciagu 2 dni pazokcie byly o jakies 30% twardsze) po tygodniu nie do poznania. nie wiem ile kosztuje bo dostalam caly zestaw od mamy. z lamiacych sie paznokci w tydzien mialam lade blyszczace i twarde:)

genialan jest odzywka : Killys olejek odzywczy z wyciagiem z pomaranczy(czy jakies takie cos:) praiw odrazu (u mnie po 2 uzyciu w ciagu 2 dni pazokcie byly o jakies 30% twardsze) po tygodniu nie do poznania. nie wiem ile kosztuje bo dostalam caly zestaw od mamy. z lamiacych sie paznokci w tydzien mialam lade blyszczace i twarde:)

Dla mnie rewelacyjny jest utwardzacz do paznokci Coral, firma albo Dax Cosmetics, albo Delia Cosmetix. Działa już tak po tygodniu, paznokcie staja sie naprawdę twarde, nie rozdwajaja sie pomimo np. długiego \"moczenia\" rąk w wodzie. Dla mnie rewelacja. Acha kosztuje ok 6 zł. Zawsze kupowałam drogie odżywki i utwardzacze które mi nie pomagały, no i okazało się ze tanie wcale nie znaczy gorsze. Naprawdę polecam

Gość niebieskooookaa22
ja stosowałam złota odzywkę z Sally Hensen+Balsam do paznokci z Herba Studio +drożdze i pomogło nei wiem jak z innymi;)

ja uzywam \" HARD AS NAILS\" działa rewelacyjnie :) jest to utwardzacz do paznokci (chyba :P ) w kazdym razie nie łamią się, nie rozdwajają... no rewelacja :) cena ok 15-17 zł. (przynajmniej z tego co mi mamuśka moiwla bo ona zawsze kupuje;) ) ja ostatnio szukałam i nie moglam nigdzie znalezc, a wygada to mniej wiecej tak: http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/buyinprivate_1934_60326135

Gość zr
a z witamin polecam Merc Special do nabycia w aptece, na moje paznokietki słabe i łamliwe bardzo pomogł, pomaga też na włosy, ale akurat te mam bez zarzutu!

Gość jgobiugbyt
dziewczyny wpisywac specyfiki !! raz raz

Gość dam ci rade...
fajny jest JOKO COSMETICS polecam serio, twarde paznokcie nie łamia sie i nie rozdwajaja pisze na niej "zadbane paznokcie""odbudowa i wzrost";) nadaje paznokciu ładny kolorek bez przebarwien , szybko schnie a kosztuje tylko 8 zł:D:D dla mnie rewelacja