Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgobiugbyt

REVALID kto to jadł? JEST SKUTECZNE?

Polecane posty

Gość jgobiugbyt

KTO JADL TE TABLETKI BO SA DOSC DROGIE ALE CZY WARTE SWOJEJ CENY I W JAKIM CZASIE POMAGAJą??

Gość wiki6
ja bralam przez trz\y miesiace zuzylam trzy opakpowania w cenie jedno 45zl. ale nie zaluje bo naprawde m bardzso pomogly wlosy mi zaaczely bardzo wypadc i moja lekarka ENMDROKRYNOLOG OD TAQRCZYCY MI JE POL;ECILAQ wloswy sa gesciejsze duzo maM NOW2YCH i nie wypadaja TERAZ KURAQCJE trzymiesieczana maq mopj chlopak bo po grypie zaczal gubic wlosy

Gość pharma-ceutka
polecam MerzSpecial :) ale revalid tez jest dobry

Gość a czy to prawda
ze jesli sie stosuje revalid prze 3 mies to potemtrzeba zrobic przerwe ?? jesli tak to dlaczego ? dzieki za odp :)

Gość Kasiuleńkaaaaaaa
ja mam okronie miekie paznokcie i rozdwajajace sie, to mi cos pomorze??

Gość tak nmaprawde
to ten revalid jest tylko na pazkokcie :) bo na wlosy nie bardzo mi pomogl po cerze tez nie widze efektow za to paznokcie mam super dlugie i twarde a zawsze mialam miekkie :) acha i stosuje revalid dluzej niz 3 miesiace a czemu nie mozna ?

Gość Kasiuleńkaaaaaaa
Zauwarzylam ze w tych wszystkich specyfikach na paznokcie i wlosy sa wszedzie witaminy z grupy B, czyli gdybym sama kupila sobie takie witaminy i je zarzywala to by mi pomoglo ??

Gość tak nmaprawde
w revalidzie oprocz wit z gr B sa jeszce wazne skl mineralne ale mozna tak powiedziec ze przeciez jest wiele preparatow ktore to zawieraja a jednak mi pomogl tylko revalid.Dlatego mysle ze jest najlepszy

Ja miałam kłopoty z włosami i paznokciami. Od jakiegoś czasu biorę witaminy \" Skrzypo Vita\" - opakowanie ma 80 kapsułek, przez pierwsze 3 mieś. trzeba brać dwa razy dziennie jedną kapsułke, bardzo mi pomogły włosy mi nie wypadają, paznokcie stały sie mocniejsze nie rozdwajają sie i cera terz mi sie poprawiła, mniej mam krostek. Jestem zadowolona i nie żałuje że zdecydowałam sie na te witaminy;)

Gość Kasiuleńkaaaaaaa
wiem bo kiedy kupowalam lewitan stala za mna babka w kolejce i mi to polecila ale ze mialam 8 zł w portwelu to , dlatego te drożdzowe kupilam. Teraz planuje wlasnie revalid, mam nadzieje ze paznokcie sie wzmocnia, ostatnio mam duzy niedobor magnezu w organizmie moze to byc przyczyną słabych paznokci??

Gość no weźmie mnie coś
na jak długo starcza jedo opakowanie revalidu?

Gość Kasiuleńkaaaaaaa
zalezy od opakowania , to za ponad 40zł jest 90 kapsulek je sie te tabletki 3 razy dziennie po 1 to policz. czyli na miesiac jedno opakowanie.

Gość hanka994
Mój facet ma straszne problemy z łysizną,koledzy zawsze sobie żartowali,że wygląda strasznie staro w przeciwieństwie do nich zawsze się na nich wkurzał bo widać dotykało go to. Pewnego dnia koleżanka podesłał mi link do suplementu Proforan http://wypadaniewlosow.milejdi.pl można kupić fajne zestawy w super cenie. Ale to nie o tym i tak zakupiłam i podarowałam swojemu wybrankowi. Na początku nie bardzo chciał stosować bo co mu to pomoże ale jakoś go namówiłam i tak po miesiącu nie chciał przestawać i wcale się nie dziwie bo efekty były widoczne gołym okiem