Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczaxxxccc

co zrobic?

Polecane posty

Gość pomaranczaxxxccc

dziewczynki mam problem....w piatek spotkalam znajomego z dawnych lat,z miejscowosci w ktorej urodzilam sie,milo sie rozmawialo i wymienilismy sie telefonami,on kiedys -8 lat temu-powiedzial mi ze podobam mu sie ,ale mialam chlopaka wtedy,wiem ze teraz on formalnie jest zonaty,ale nie mieszkaja razem i ma dziecko,ja jestem sama po zakonczeniu 7 letniego zwiazku.Umowilismy sie na kawe...a on....juz w sobote caly dzien pisal ,ze mu sie podobam,ze cieszy sie ze spotkania itp,dal mi do zrozumienia ,ze chce ze mna powaznie porozmawiac,wiem ze mu zalezy.....a ja...?jestem wypalona emocjonalnie,nie chce zadnych zwiazkow ,a on formalnie zonaty,ciagle pisze mi smsy mowiace wiele,nie wiem juz co robic...spotkac sie z nim.?zawsze mielismy wspolne tematy,ale...?no wlasnie?co radzicie?

Gość pomaranczaxxxccc
dzieki,mam zamiar isc,ale jeszcze w piatek myslalam ze to bedzie takie neutralne spotkanie ,kazdy powie co u niego slychac....a on juz wylozyl wszystkie karty ,a ja nie chce sie pakowac w zwiazek z zonatym....

Gość pomaranczaxxxccc
nikt juz nic nie napisze?

Gość cukinka
W ostatnim zdaniu swojego posta z 16:49 sama sobie udzieliłaś odpowiedzi na pytanie: "co zrobić?" 🖐️

spotkaj sie znim, idzcie razem na kawe.przy kawie powiedz mu ze niedawno rozstalas sie z kims io nie jestes gotowa na nowy zwiazek.zaproponuj mu kumpelski uklad.kawa owszem ale nic wiecej