Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krycha z mazur

19tabletka z blisterka... krew ze sluzem.. plamienia.. zawianie hormonow?

Polecane posty

Gość aniołeczek1983
dzis juz musze znikac...pozdrawiam..daj znac co postanowilas i jakbys miala jeszcze jakies pytania to smialo pisz jak cos bede wiedziec to słuze rada,pa pa

Gość kryska...
ja Anka:) wiesz co.. jutro chyba zadzwonie do innego i zalatwie to od razu. przyjmuje przecznice ode mnie a ponoc dobry specjalista. dzieki za wszysto. napisze tutaj na tym forum to zajrzyk

Gość kryska...
hej aniolku:) co slychac? eh. siadam do nauki za 4 dni bbb powazny egzamin:( nie mam juz sily. nachadza mnie ciazomysli:( pozdrawiam i milego dnia zycze!! PS skad jestes jesli mozna wiedziec? tez mam 23 lata ('83)

Gość aniołeczek1983
a witam:) o to milo ze ten sam rocznik,ja jestem z Krakowa i tez zasiadam do ksiazek za chwilke,jak tam sprawy?? kontaktowalas sie z innym ginekologiem?? mnie cholera po nowych tabletkach cos piersi bola i nie wiem czy to minie czy co..kurcze..zawsze cos..

Gość kryska...
hahaha!! wbrew mojego nicka tez jestem z krakowa:) haha. ale numer:) do ginekologa nie poszlam poniewaz dalej jestem w ciagu@ poza tym w pon. mam egzamin i staram sie narazie zapomniec o "tych"oriblemach nawtepny w czw. przyszly. w miedzy czasie napewno sie wybiore. nie chce sobie zaszkodzic, a poza tym robie to nie tylko dla siebie.. taka prawda:) eh.. zeby Ci faceci zdawali sobie srawde z tego ze hormony to nie cukierki i ze to wszystko nie jest takie proste. ciekawe czy sie znamy:) Asia pozdrawiam serdecznie ten sam rocznik... to samo miasto... :)

Gość aniołeczek1983
haha no to faktycznie niezle :) :) rowniez pozdrawiam i uciekam do nauki bo jutro egzamin niestety,a z ktorej czesci miasta jestes jesli mozna wiedziec?? ja z prądnika

Gość kryska...
bialego czy czerwonego? ja z debnik jestem:) 3mam kciuki jutro! odezwij sie jeszcze jak masz ochote. papa

Gość aniołeczek1983
Hej wpadłam dzis tylko na chwile,wlasnie wrocilam z pracy a teraz lece na uczelnie,trzymaj kciuki :) z Białego :) odezwe sie jutro po egzaminach

Gość kryska...
3mam 3mam:D Ty w poniedzialek za mnie :)

Gość kryska...
i jak egzamin? ja mam jutro:( boooje sie PS z tych spraw mam pytanie... bo zawsze dostawalam @ z odstawienia w czwartek i trwal tak do conajmniej poniedzialku.. a tutaj? skonczyl sie wczoraj.... moze to przez to ze hormonami mi zawirowalo? no bo chyba nie..... ciaza....?? aaaaa znow nachodza mnie te mysli! chyba z tego sie nie wylecze

Gość aniołeczek1983
hej!! dopiero dzis znalazlam czas aby wlaczyc komputer,mialam zwariowany weekend,jak tam Twoje sprawy?? co z krwawieniem?? mysle ze to zawirowania od hormonow,ja sie martwie bo od nowych tabletek bardzo mam obolale piersi :( nie wiem czy to minie czy jak??

Gość kryska...
eh.. krwawienie minelo...dziekiza pamiec! pozdrawiam badzo serdevznie. ponoc dzis w carpe jest jakas impreza wiec chyba sie wybiore:) yslisz ze jak krwawienie z odstawienia trwalo 3 dni a zawsze 5.... to nie ma sie czym martwic chyba.. moze to stress.. w srode ide do lekarki. dzieki za pomoc!!

Gość aniołeczek1983
hej :) mysle ze tym sie nie powinnas przejmowac,za to ja teraz zaczelam moje schizy przez te bolesne piersi,poczekam do konca opakowania,jak nie minie to dzwonie do mojego ginekologa bo to chyba nie jest normalne zeby od tabletek tak bolaly :( jak egzaminy?? ja niestety jeden mam w plecy :( pozdrawiam

Gość kryska...
hej. wczoraj zrobilam pogrom. 4.5 z najciezszego egzaminu w zyciu.. AAAA!!!:) dzis ide do ginekolog, to z nia wszystko sobie wyjasnie mam nadzieje:) pozdrawiam Cie bardzo serdecznie! a egzaminem sienie przejmuj... ferie sa:) ja prawie zawsze am II terminy, zyje... tylko bez wolnego, a w tym roku jakos mnie oswiecilo.. szkoda ze dopiero teraz. Ty zaoczniestudiujesz?

Gość aniołeczek1983
aa to daj znac co Ci powiedziala....staram sie nie przejmowac ale to cholerny egzamin u cholernej baby i co za pech... :( no ale trudno sa wieksze problemy :)

Gość aniołeczek1983
P.S. tak, zaocznie :)

Gość kryska...
spoko. zrobila mi USG rozwiala wszeslkie watpliwosci. a! ryzyko ciazy to 0.1 ... i to przy dobrym stosowaniu:( ale mam nadzieenze nas to nie dosiegnie. z piersiami powinnas sie zglosoc od razu do gina. nie ma zartow. to hormonki! pozdrawiam i jeszcze raz dzieki, ze odpisalas na moje histeryczne notki:)

Gość aniołeczek1983
hej,a co mowila o tych krwawieniach? zmienila Ci tabletki czy nie?? a to ryzyko to przy tych krwawieniach czy ogolnie ???? na ulotce mam napisane ze bolesne piersi moga byc do 3 opakowania wiec sama nie wiem co myslec,naprawde z tymi hormonami mozna zwariowac,najlepiej sie czulam przy poprzednich tabletkach dopoki nie wystapily te krwawienia :( mam nadzieje ze to przez zmiane,wezme do konca,zostalo 6 tabletek,zaczne nowe a jak bedzie tak samo to dzwonie do mojego lekarza,pozdrawiam i zycze milego dnia.P.S.na jakiej uczelni studiujesz? :)

Gość kryska...
hej.moza powiedziec ze na UJ. troche UJ troche nie UJ...sprawy organizacyjne UJ sprawy finansow nie UJ a Ty? ryzyko takie noralnie powiedziala 0.1 wskaznik paerla i nikt nie wie dlaczego:) powidziala mi ze szklanka wody jest 100% ale sama zaczela sie zmiac:) nie zminila mi tabletek. w tym gabinecie co prawda rozowo az od nazwy Cilest ale powiedziala ze jak sie to powtorzy to wtedy zmianiamy. zrobila mi USG i wsio bylo ok. takze nie doszlysmy do przyczyny tych krwawien ale polubilam ja przynajmniej:) jakos sie wahalam czy tam jeszcze posc czy nie, ale wczoraj zmienilam zdanie. konkretna i w koncy sie zaczela usmiechac:)

Gość aniołeczek1983
a no to dobrze,to tak jak u mnie tylko mi zmienil bo bal sie ze to sie powtorzy,no a teraz z kolei piersi..oby minelo tak jak jest napisane!!! ja na ksw i jestem teraz na sumie magisterskim i szczerze to mam juz dosc bo mamy samych wykladowcow z uj co nas traktuja okropnie i z gory :( wlasnie siedze i robie notatki do kolejnego egzaminu bo nie chce miec nastepnego w plecy...buuu

Gość kryska...
hej aniolku co tam slychac?? jak Twoje problemy? bolesne dalej??

Gość kryska...
chyba juz Cie nie ma Asiu. no nic. mam nadzieje ze Twoje problemy sie zakonczyly i ze juz wszystko ok. powodzenia w sesji. u mnie 4.5 i 4.5:)

Gość aniołeczek1983
hej! Milo ze jestes,u mnie juz po sesji,czekam na wyniki no i w czwartek jedna poprawka,jesli chodzi o problemy to tak jakby sie zmniejszylo i lepiej zobacze jak bedzie z nastepnym opakowaniem jesli powtorka to dzwnie do ginekologa,a jak tam u Ciebie?? pozdrawiam

Gość kryska...
z "tymi " sprawami wszystko ok:) chyba:) narazie nie odczyuwam zadnych dolegliwosci pzynajmniej. musze zrobi badania krwi i kontrolnie do ginekolog. ale sadze ze wszstko bedzie ok. dlaczego mialoby nie byc??:)

Gość aniołeczek1983
no pewnie..grunt to nie wpadac w paranoje :) hehe latwo mowic gorzej zrobic ale trzeba probowac :) moze kiedys poklikamy na gg jesli masz ?? pozdr

Gość kryska...
pewnie tylko nie mam w tym kompie mojego:(

Cześć! Dodam coś od siebie.tabletki Diane brałam kilka razy . Zawsze było tak , że pobiorę kilka m -cy i robię przerwę . Żadnych niespodzianek nigdy nie miałam .Aż tu zaczęłam od tego m-ca od nowa a tu plamienie i śluz. Nie przerywając brania poszłam do lekarza i wylądowałam w szpitalu na łyżeczkowaniu, bo plamienie było za długie.Teraz czekam na wynik z histo-pato, bo być może jest to początek endometriozy

Gość aniołeczek1983
ojj....no to wspolczuje :((( a to wina tabletek czy cos innego mialo wplyw na to?? do Ani: moj gg to 2110226 jak co to pisz