Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macks

DZIEWCZYNY WY TEŻ TAK SĄDZICIE ??

Polecane posty

Gość Macks

Pytanie do pań czy bardziej wolicie penisy u facetów w wzwodzie ktore sa giętki i mozna je wyginać w róznych kierunkach czy takie co są bardzo sztywne?? Pytam bo kilka moich partnerek mowilo ze wolą te giętkie w stanie erekcji bo wchodzą one pod kazdym katem i doskonale pobudzaja strefy w cipce. A jakie jest wasze zdanie na ten temat?? Piszcie ...

Gość loliii
Penis w stanie erekcji jest sztywny, jesli nie jest sztywny, to nie jest w stanie erekcji.

Do loliii: i tu sie mylisz penis moze byc w stanie erekcji i byc bardzo sztywny prawie przylegający do brzucha ale takze moze być jak lufa od czołgu i nie sterczy juz tak do góry. Ale nadal przeciez jest w stanie wzwodu. Takze jak widzisz mało jeszce widzialas erekcji.

Gość no ja w sumie
to mam rozne erekcje puierwsza jest najtwardsza, 2ga taka do połowy i mj czlonek jest wtedy gietki a 3 to tylko dla niej

Gość i ja teżz
ale jak juz stoi to hej !

zasadzie to faceci tak maja ze ich bananki są najtwardsz kiedy maja pierwsza erekcje a trzecia jest najbardziej gietka ale tez fajna bo mozna wtedy najdłużej :)

Gość matka_tatka
ej a mojemu chlopakowi jak stoi..to tak na wprost... jego czlonek i brzuch tworza kąt 90 stopni. To dobrze? jeszcze nigyd nie widzialam zeby stal do gory..i wydaje mi sie to dziwne..zeby przylegal do brzucha..tak do gory.. jak myslicie?

Gość mrrrrrrrrauuuuu
Duże i twarde jak skała -to jest coś co takie kotki jak ja lubią najbardziej . Aż na samą myśl pomiałczałabym -mryyyyyyyy

Gość szallona23
wiele jest różnych kątów erekcji ale ogólnie to facetom stoi tak do połowy nie oprzylega do brzucha grunt ze stoja i juz jest abawa :)

Gość ja przede wszystkim
kocham swojego faceta,resztę toleruję bez wzg na giętkosć

Gość ja teżż
kto jeszcze ??

Gość innnga23
gietkjest te best wszędzie wejdze i loda sie latwo robi :)