Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madz

o

Polecane posty

Gość madz

zadzwonili do mnie z gabinetu ginekologicznego by przyjsc na bezplatna konsultacje z lekarzem w sprawie badania cytologicznego. Myslicie ze cos moze byc nie tak? co przez takie badanie mozna stwierdzic? ;(

Gość dwdsde
:( na pewno coś jest nie do konca w porzadku..... ale nie martw się. gdyby wykryto komórki rakowe dostałabyś do domu pocztą wezwanie do szpitala....moze nie bedzie tak źle

Gość do o
a czy miałas już robione to badanie cytologiczne i teraz wzywają Cię ponownie? czy dopiero będziesz miałą robione po tej konsultacji? to dwie różne rzeczy! a swoja droga słyszałam o akcji zaczecającej kobiety do badań cytologicznych

Gość madz
mialam juz robione, a teraz musze tam isc by omowic nieprawidlowosci zwiazane z wynikiem ;(

Gość do o
oczywiscie życzę jak najlepiej nie od razu należy zakładac najgorsze! moze należysz do II gr. i masz jakieś bakterie któe lepiej wyleczyć nie sądzę że masz III gr. ale i tu nie od razu jest "wyrok" bo najgorsza to chyba IV gr. jednak skoro wzywaja to pewnie aby poddać sie leczeniu to sie da wyleczyć!!!!!! cokolwiek usłyszysz :) od tego są lekazre aby nam pomagali dobrze ze wogóle wybralaś się na cytologie tyle się słyszy o "nieśwaidomych kobietach" Ty juz zrobiłaś 1 krok -myślę ten najważniejszy bo teraz to już wszystko potoczy się wg scenariusza lekarzy czym szybciej tym lepiej trzymam kciuki :)