Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_MAMA_

5 zł czy to dużo czy mało?

Polecane posty

no i argument : \" po co im pomagać skoro i tak niedługo umrą \" :( ciekawe czy taki sam stosunek miałaby do swojego dziecka śmiertelnie chorego ? albo do schorowanych rodziców w podeszłym wieku ?

Gość ruki33
Mama nie dziw się. Są ludzie, którzy taki sam stosunek mieliby do swojego dziecka. Są ludzie, którzy nie szanuja starszych a swoich własnych rodziców to najchetniej poddaliby eutanazji. Sa tacy ludzie. I to jest najbardziej załosne. Tylko niech ci wszyscy pamiętają! Nikomu nie pomoga, kazdemu dupe obrobia i niech się nie zdziwia jak i im nikt nie pomoze i reki nie poda. Radzcie sobie sami, egoisci!

Czesc Mama:) - jak dostane pieniazki to dam te 5 zł. Pozdrawiam🌼

cześć aja33 👄 - sama masz mnustwo problemów i nieskończone potrzeby a jednak potrafisz się podzielić :) i to jest piękne w ludziach 🌻

Gość etam...
myrevin- mózgojeba!:classic_cool:

Gość traci
Dlatego takie komentarze nalezy poprostu olac i dac sobie spokoj bo nie dosc ,ze nic nie wnosza to jeszcze bardzo zle swiadcza o osobie ktora to pisze.Ja jednak zawsze uwazalam ze Polacy maja strasznie dziwna mentalnosc bo takich komentarzy bezdennie glupich argumentow to ja na w krajach rozwinietych i cywilizowanych nigdy nie slyszalam.A tak apropos to w krajach "cywilizowanych" rasizm , dyskryminacja i slowo "murzyn" jest nie do przyjecia i jest potepiane.Dlatego uwazam ,ze Polska do cywilizowanych krajow sie raczej nie zalicza...

ja też zauważyłam że jak ktoś jest wrazliwy to widzi kto jest w potrzebie i nie tylko kolor skury czy religia jest mu obojętna ale jeżeli zwierzęta są w potrzebie to też nie przejdzie obok. Dlatego raczej nie wierzę w dobroduszność ludzi którzy stawiają jednych nad drugimi :( albo selekcjonują