Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daga91i

Załamana Moje nogi

Polecane posty

... pozwolicie że pominę wprowadzenie, od razu przejdę do konkretów. W poniedziałek (22.01.07) miałam super nóżki ale to niestety się zmieniło... ;( Wygraliśmy rower i stepper wiec zaczęłam ćwiczyć od razu... Te urządzenia głównie żeźbia mięśnie nóg inne też ale wiece jak... Myslałam że moje nogi bedą cudne ;( Ale się przeliczyłam... Mina tydzień ćwiczeń a nogi zamiast zeszczupleć to nabrały brzydkiego wyglądu... Wydaje mi się że to dlatego że zaczęłam ćwiczyć na tych ładnie prezentujących się urządzeniach... Nie wiem co mam robic chce moje nogi takie jak były w poniedziałek (22.01.07)... Nie wiem czy wyglad moich nóg na dzien dzisiejszy to zasługa tych urządzeń ale chyba wszystko na to wskazuje ;( Co mam zrobic żeby powróciły do dawnego wyglądu... pomocy ;( ODPISUJCIE proszę

Oj mysle ze niekoniecznie od przyrzadu. a moze od cwiczen zwiekszył ci sie apetyt? bo jesli cwiczysz po posilku lub przed.. no to wtedy moglo sie tak stac. a moze jestes przewrażliwiona . najlepiej spytać kogos o opinie z otoczenia:)