Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madchen

Kilka pytań co do solarium , czy mogę chodzić tak czesto bez ubytku na zdrowiu?

Polecane posty

Witam. do tej pory nie korzystałam z solarium i długoterminowo też nie planuje . Jednak teraz w sobote jest moja 18 dlatego chciałam troche poprawić swój wygląd . Mam bardzo jasna karnacje - jestem blondynką . Czy taki plan będzie dobry ? sobota (6 minut) - byłam poniedziałek ( 8 minut) - byłam środa 10 minut - plan piątek 10 minut - plan sobota 10 minut -plan Wiem że to bardzo idiotyczne pytanie ale czy tak może być? czy nie za dużo / za mało? czy może za często? (ps ale mi płytko zadając tak durne pytanie:D )

Gość lajksa
Odpuść sobie sobotę. Bez niej i tak często jeśli chodzi o Twoją karnację.

a będzie widać różnice? bo narazie po tych 2 razach widać tylko na twarzy (bo są chyba silniejsze lampy) ? -dzieki za odp

Gość czy Twoja 18
18 jest w tę sobotę? Jeśli tak to nie idź w sobotę na solarium bo będziesz spieczona dobrze radzę

Gość buniaaaa
podtrzymuje ja tez bym sie chciala dowiedziec po ilu sa efekty? bo bym sie wybrala ale chce miec lekka opalenizne cere mam normalna odcien taki cieply chcialabym miec taka lekka ale widoczna opalenizne ile bym razy muyziala isc i po ile minut pliss powiedzcie bo ja tez jestem blondynką i niechce wyglądac jak bialy murzyn a na solarium nigdy jescze niebylam...

tak w te sobote. w takim razie posłucham Was i odpuszcze ostanią sobotnią wizyte . Serdecznie dziekuje za porady 🌻

nom ja bym sie bala ze spalisz sie i na pupie nie usiadziesz na swojej 18:) efekty sa na 2 dzien widoczne dopiero. a wogle do solarium powinno sie chodzic co 2 dzien. mysle ze jak odpuscisz sobie sobote to bedzie git:) zreszta juz w piatek rano stwierdzisz czy potrzebujesz jeszcze tej piatkowej wizyty. zwlaszcza ze bladynka tj takze mi po opalaniu twarzy na solarium robia sie since pod oczami ( nie wiem czy dobrze to okreslilam) przynajmniej ja z znajomymi zauwazylyusmy u nas ten efekt nie naturalnie przyciemnionych okolic oczu;/