Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina_nina

JAK to jest z tym farbowaniem włosów i odrostami?

Polecane posty

Gość Nina_nina

Mam taki kolor włosów: http://ikf.com.pl/srednie/fryzura72.htm a chciałbym miec taki: http://filmpolski.pl/fp/index.php/1615776_9 Myslicie ze mogłabym sobie sama taki kolor zrobic(tzn kupic farbe np w sklepie fryzjerskim) czy raczej nie ryzykowac i isc do fryzjerki? Poza tym zastanawiam sie co bedzie z odrostami...mozna np pózniej farbowac same odrosty?I czy fryzjerki farbuja same odrosty-jesli tak to w jakiej cenie jest pokrycie odrostów?Wiem ze za farbowanie wlosów na jeden kolor wynosi 90zł.Troche to sporo dlatego myslaąłm zeby kupic farbe i samej pofarbowac.Boje sie jednak troche...bo najpierw musiałbym je chyba rozjasnic...

Gość szczupła betti
haj ja Ci radze fryzjerkie ona dobierze farbe u fryzjera sa farby naprawde lepsze jakosciowo i mniej niszcza wlosy, bedziesz miala to zrobione dokladnie pasemko po pasemko a wdomu wiesz jak jest pozniej farbuje sie tylko odrosty i odswieza kolor

Gość Nina_nina
a wiesz moze ile kosztuje takie farbowanie odrostów?Bo ja sie wogule zastanawiam czy wogule farbowac te włosy...bo nie stec mnie zeby co miesiac płacic np 90 zł za farbowanie...a odrosty bedą pewnei mocno widoczne(w koncu mam dosc ciemne włosy)

Gość Nina_nina
sorry za powtórzenia...

Gość ja ci powiem że duuuuuuużo
ładniej Brodzikowa wygladała w tym naturalnym kolorze, teraz wygląda beznadziejnie, ma koszmarnie niszczone, bez połysku włosy, nie wiedzisz tego?:O A i kolor jest beznadziejny. ten na pierwszym zdjęciu jest dużo ładniejszy. I zawsze naturalne, zadbane włosy wyglądają lepiej. Farbowane sa po pewnym czasie takie uste, lekki, porowate, jak sztuczne, martwe. Bo wszystko sie z nich wypłukuje pod wpływem środków chemicznych... Ja nie znosze farbowanych włosów, a kiedyś użyłam szamponu koloryzującego i już wiem- NIGDY więcej. nawet na wosach leciutko zafarbowanych widac odrosty,. Potem farba płowieje i włosy wyglądają koszmarnie. Lepiej dbaj o własne, zamiast zmieniać na kolor syntetyczny, który nosi każda kobieta od nastolatki po starą babcię., Naturalne kolory są niepowtarzalne, maja różnorodne odcienie , a farbowane sa bardzo powtarzalne i nudne. PS> Bardzo ałdna jest ta fryzura w pierwszym linku, super. I ta dziewczyna bosko w niej wygląda...:( Zawsze chcaiałm miec taką fryzurę, pasujący do niej typ urody, jak ta babeczka ze zdjęcia i superdłygie, szczupłe do granic nogi😭

Gość Nina_nina
Tak naturalne własy sa ładne...tylko ze mi moje nei pasuja(kiedys miałam jasniejsze ale teraz mi pociemnialy-nie wiem moze od farbowania...bo przez długo czas farbowalam je na czekoladowy braz.Teraz sciełam włsy i mam swoj naturalny kolor podobny do tego na pierwszym zdjeciu)Wszyscy mi mowia ze w jasniejszych włosach byłoby mi lepiej-sama tez tak mysle

Gość Nina_nina
* bo przez dłuzszy czas

Gość perfumowa
Może po prostu mocniej maluj oczy, zrób henne na brwi itd.? jednak naturalne włosy sa dużo ładniejsze i bardziej eleganckie.

Gość Nina_nina
nie musze robic henny---?mam czarne brwi z koleii oczy mam jasne...a dokładnie zielone

Gość Nina_nina
a brwi chyba nie bede rozjasniac Koleznaki uwazaja ze powinnam zrobic cos z włosami...bo niestety teraz sa jakby matowe(wcale nie wygladają na zdrowe)

Gość Nina_nina
mam krótkie włosy wiec z fryzura niewiele moge pokombinowac...jedynie kolor...