Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaMalaAlePojetna777

NOVYNETTE - dziewczyny ktore go biora - wchodzcie i piszcie o nim wszystko!!!!!!

Polecane posty

Gość takaMalaAlePojetna777

Czesc! Dziewczyny, jesli bierzecie te tabletki wchodzcie i wpisujcie wszystko o nich!!! Ich pozytywne3 strony no i te negatywne! Moze sie to przydac wielu z nas... Ja te tabletrki dopiwero zaczynam brac, wiec sama mam pytanie : Jakie sa najczestsze skutki ubooczne u was? Tyjecie? Macie wahania nastrojow? A piersi rosna albo bola? Odpowiadajcie Drogie Forumiczki!!! Aaa jak znacie jakas tania apteke we wrocku gdzie mozna je kupic dajcie znac.... ;) pozdrooo

Gość sally hansen
ZimaSNiegIdeszcz musisz 2 takie same tematy zakładać ?? :O :O :O

Gość TakaMalaAlePojetna777
nie jestem zaden deszcz snieg zima czy jakos tak.... a ze jest podobny temat nie znaczy ze ja go zalozylam, nie wiesz to nie wypowiadaj sie! a ze chce jakis wiadomopsci na ten temat to chce i to moja sprawa!

Gość BożenkaMgiełka
Ja je rzuciłam, zaczęłam mieć problemy z krążeniem i sercem, a nigdy wcześniej nic takiego mi się nie przydarzyło. Nie palę, jestem zdrowa, mam niskie ciśnienie. Kardiolog zakazał mi ich stosowania. Oj tam o wiele przyjemniej jest mi bez nich:) Poza tym w czasie ich stosowania nabawiłam się grzybicy pochwy i nie mogę sie tego pozbyć już od roku, ciągle wraca:(:(:(