Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala19

strasznie kuje mnie w klatce piersiowej,...

Polecane posty

tak ze az przekuwa bol na wylot,nie moge oddychac ani sie ruszyc...co to moze byc??

Gość nerwoból

to juz trwa pare godzin...mam problemy czasem z sercem,wiec moze od tego? dzisiaj tez mi strasznie szybko bije...w pazdzierniku wyladowalam w szpitalu z pulsem 150...gdzie powinno byc 90...ale moze tym razem to pluca?

Gość nie to jest dokłądnie nerwoból
ja mam wade serca i tż tak mam, ze mnie kłuje czasami nie mogę oddychać przez chwilę, ruszac się. Ale nie panikuj. Serce nigdy nie boli tam, gdzie jest serce, to po pierwsze:p ;) Poza tym kłujący ból nie jest groźny raczej;) To naprawdę tylko nerwoból.

Tez raz tak mialam;/ wszystko sprawialo mi bol nawet lezec nie moglam siedziec tez nie nie wiem dokladnie, co to bylo masz temperature podwyzszona?

Gość nie wiem co to za wada
niedomykanie jakiejś tam zastawiki. Nie wiem, czym się objawia:P bo to zlewam:) Jestem po prostu zmęczona bardzo, jak uprawiam sport, mam strasznie szybkie tętno, bo jakby krew miesza mi się w sercu i jestem niedotleniona. I potem spać mi się chce:) No i często mnie kłuje serce, ale tak ma kazdy, to nie jest nic groxnego. Sama się wkręcasz. Naprawde serce nigdy nie boli tam, gdzie jest serce bezpośrednio.