Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czepliwiec złośliwy

Gupie pytania

Polecane posty

Gość czepliwiec złośliwy

Jeszcze raz: Czy jak puszcze bąka na mrozie to czy poleci para jak przy chuchaniu?

ale to zalezy czepcu. od tego, czy zdejmiesz portki czy nie. bo jesli zalozymy, ze w odbycie temperatura jest wyzsza niz w jamie ustnej(a takie rzeczy sie tam dzieja, ze na pewno jest :P ), to jezeli zdejmiesz gacie, na pewno para poleci. a obawiam sie, ze gdybys to zrobil na zywiol w spodniach, mogloby zaczac piec gdyby nagle zetknelaby sie temperatura cieplego baka z mroznym powietrzem przez gacie o neutralnej temperaturze. i tu kolejna kwestia: z jakiego materialu sa twoje majtki? jesli to bawelna, badz spokojny, ona zneutralizuje temperatury i poczujesz sie jak w domu. jesli sa jednak elastyczne, nie daj boze jakis poliester czy akryl, rozerwie cie od srodka. ale jesli sprobujesz napisz o tym, moze to bedzie jakis przelom w nauce:D

Gość Nowijka
Sprawdzałam... nie będzie

no wyobraz sibie, ze zalewasz wrzatkiem kieliszek od wodki i zakruwasz go czyms szczelnym od gory, nie dajac tym samym ujscia parze wodnej. kieliszek peka i... boli:D

Gość Nowijka
rózne palne gaziki:)

Gość forum....
CZEPIK - z jakiego pasa wysokosci? Raczej nizej No chyba ze ty masz "otwor" wyzej:P

kolorowy;) i palny;) fajny ogolnie, taki lajcikowy;) ja tam ze swoim jestem zwiazana bardzo, gazem tzn;D bozzzeeeeeeee co za rozmowa, ja pYierdole;)

Gość mam pytanie..............
w związku z autorem: czy twój jad zabija? :P czepik (ilość postów: 39) Adres e-mail: Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: cyniczny, drwiący, szyderczy, sarkastyczny, prześmiewczy, jadowity, uszczypliwy

Gość mam pytanie..............
dzięki...:D będę żyła :D

chyba nie jestem glupia, ale nie wiem co to Anatolek a ze po twoim profilu jakos nie moge ci ufac wiec zapytam : co to? z jamem moze byc, fajnie jakby malinowym. tylko szybko jesli moge prosic, najlepiej pospiesznym do lodzi;)

Analtol - czyli kawka zbozowa :] Mam ino truskawkowy. Moze byc? Z Lodzi powiadasz? Bywalo sie, bywalo ;)

heh, nawet jakbym siedziala noc to bym nie sqmala z tym Anatolem;) truskawka jest ok, ake ta kawka lepiej jakas mocniejsza niech bedzie;) bywalo bywalo, jak sie mlodym i glupim bylo;) hehe;D

hehe, dobre dobre;) ale to jest przesiakniete pasja, zaangazowaniem, idea:) :) :) :) :) zaYebista choreografia, przyznaje:) ;) :)

Gość edelmeister
Puść bengala to przynajmniej zrobi Ci sie cieplo i tym stojącym za Tobą też ....

Gość ej frikka
leze i kwicze :D

Gość trele morele....
:D:D:D:D:D:D:D