Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaamyyyk

Easy-peel we Wrocławiu, czy ktoś stosował ten zabieg?

Polecane posty

Gość Kaaamyyyk

Wiem, że jest to głębokie złuszczanie naskórka kwasami i efekty są zniewalające, choć przez tydzień wygląda się strasznie. Osobiście mam gdzieś to jak będę wyglądała przez te 7 dni i chcę się poddać temu zabiegowi, ale nie chciałabym pójść do dermatologa wybranego z książki telefonicznej. Czy ktoś jest już po takim zabiegu i może polecić kogoś z Wrocławia? Bardzo proszę o pomoc.

Gość Ja robiłam
pierwszy raz 4 lata temu i teraz powtarzam. Właśnie wczoraj miałam ostatni zabieg. Nie napisałaś jaki masz problem i czego oczekujesz bo są rózne procedury tego peelingu w zalezności od potrzeb pacjenta. Pierwszy robiłam po duzej utracie wagi. Wyglądałam wtedy jak własna babcia, cala buzia mi obwisła. Efekt był znakomity ale dopiero po kilku tygodniach od ostatniego zabiegu. U kobiet tak juz jest ze musi minąć chociaz jeden cykl żeby włokna kolagenowe mogły się odbudować. Teraz powtarzam bo stwirdziłam że muszę się odświżyć i odmłodzić. A teraz o samym zabiegiu. Ja miałam robione 4 zabiegi w odstępach 7 do 10 dni. Bardzo piecze, mnie najgorzej czoło ale to jest różnie u każdego. Pomagało mi wachlowanie, troszke łagodziło pieczenie. To nie trwa długo ok. 3-4 min tak że jakoś się przetrzyma. Po pierwszy wyglądasz jak spieczony ziemniak OKROPNIE. Buzia jest brązowa ściągnięta. Jesteś naprawdę niewyjściowa. Po kilku dniach- u mnie po 4 zaczynasz się złuszczać. Po pierwszym peelingu złuszczała się płatami a tym razem skóra mi się "osypywała". Trwa to też kilka dni. Jak już zaczynasz przypominać człowieka i nie wyglądasz już jak zombi to idziesz na następny zabieg.Bardzo jeszt ważne żeby nie rezygnować z peelingu aż do końca wszystkich zabiegów bo MOGĄ SIĘ ZROBIĆ PRZEBARWIENIA. tO BARDZO WAŻNE. Podsumowując zabieg daje wspaniałe efekty ale jest dla cierpliwych. Mnie jest trudno wytrzymać psychicznie to uwięzienie w domu przez kilka tygodni. Efekt nie jest natychmiastowy- trzeba zaczekać znowu kilka tygodni. To naprawdę trwa długo, można się podłamac, Nie jestem z Wrocławia tylko z Kielc. Tutaj za jeden zabieg płace 250 zł. Pozdrawiam

Gość zuninka
WITAM ROBIłAM 2 RAZY I W PRZYSZłYM TYG IDE 3 RAZ POLECAM KLINIKE DERMA PULS ul.BARYCKA WROCłAW . KOSZT 300 Zł.

Gość natalus861
Ja mam zamiar się wybrać na ten zabieg,lekarz powiedział,że co dwa tyg mam przychodzić,przewidział 4 zabiegi.To jak to jet co tydz czy co dwa?

Gość natalus861
ale czytając wypowiedzi osób ,które już na tym były jestem przerażona

Gość natalus861
to ile zabiegów potrzeba zeby nie zrobiły się przebarwienia?

Gość zuninka
witaj tak stosowałam 3 razy pierwszy raz pozniej 2 tyg. przerwy i po pol roku miałam blizny po tradziku i teraz super wszystko zniknelo i wcale to nie boli trwa moze 10 min chwile piecze mocno ale daja taki maly wentylatorek ktory chlodzi twarz i pani naklada taki preparat po ktorym zupelnie nic nie piecze .Ja mialam przez 3 dni czerwona buzie pozniej zrobila sie sucha i zaczela odchodzic platami( jak po oparzeniu slonecznym ) ,po tyg- połtora robilam makijaż.Bez tragedji ludzie troche sie gapili aleto ich problem .Warto było! jaka delikatna i odmłodzona skorka za pare miesiecy powtorka i nie musze chodzi do kosmetyczki na oszyszczanie polecam:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Polecam moją dermatolog. Cierpliwa i fachowa:) Monika Lelonkiewicz:) Godna zaufania z ręką na sercu:)

Gość natalus861
jestem po pierwszym zabiegu,mija 2 dzień ,mam twarz jak skorupę,masakra,mam nadzieję,że już chociaż minimalne efekty będą po pierwszy zabiegu,za kilka dni następny,mam.Jak musi wyglądać skóra zeby można zrobić następny zabieg,bo boję się,że do 25 moja skóra jeszcze nie będzie normalna

Gość sz_ar
do natalus861 jak po zabiegu ? Jakie efekty , wrażenia ? Napisz jeśli możesz .

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość Sadzawka_Gwiazd
witajcie, moim problelem sa tzn wagry (czarne kropki na twarzy i nosie) oraz jakies podskorne pryszcze. Czy ktos byl z takim problelem ? Pytanie 2: czyli za caly cykl zabiegow wychodzi tak z ponad 1000 zl ? dobrze rozumiem ? pozdarwiam i odpowiedzcie, prosze.

Gość tez chce wiedziecccc
up up up !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie robią się żadne przebarwienia, zabieg służy właśnie m. in. usuwaniu przebarwień. Można powtarzać w różnych odstępach czasu, zależnie od zaleceń lekarza. Ja leczę trądzik i lekarz zalecił kilka zabiegów co 2 tyg.