Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hikaczuka

napady glodu

Polecane posty

Gość hikaczuka

mam czasami takie napady glodu,jem ile wlezie i nawet nie czuje jak rozpycham zoladek...oczywiscie odbija mi ise to pozniej na sylwetce...przez to nie moge scudnac..co robic? czy wy tez tak macie.... ze mozecie pochlonac wielkie ilosci jedzienia??? nie jestem chor ana bulimie, w tym problem,nie zwracam jedzenia:( a najgorsze,ze po jakims czasie-20 min-30 min,znow ejstem strasnzie glodna...co z tym zoribc...pomozcie..bo roztyje sie juz do kocna i bed ejak maciora wygladac:( ktora i tak bedzie wiecznie glodna:(

Gość jedzjedz
moze pewnego dnia pekniesz

Gość NoNieeKolejnaNockaZarwana
Stosuj afirmacje. Ja sobie dalam kilka na pulpit.Zrobilam czarne tlo, na to ciag wyrazow takich samych i na srodek wkleilam male zdjecie szczuplej modelki z wybiegu.Dookola niej sa afirmacje. Pracuje na kompie i wlasciwie na nie nie zwracam uwagi ale jakos docieraja do mojej podswiadomosci.Zauwazylam ze nie jem juz tyle co wczesniej a tez mialam takie napady. Teraz sniadanie rano , kawa i.. spokojnie bez stresu.Przestalam czuc ze jedzenie jest dla mnie takie wazne.Jem wtedy kiedy jestem glodna a nie wtedy kiedy potrzebuje zeby zapelnic jakas dziure w srodku. Jest ok, wiec dzialaja. Afirmacje : 1.Jestem wolna od jedzenia w wyniku stresu 2.Jem tylko tyle ile potrzebuje moj organizm 3.Jestem szczupła i zgrabna bez względu na to co , i ile jem 4. Jestem bezpieczna gdy szczupło i seksownie wyglądam

ogladalam ostatnio porgram na dwojce...o ludziach,ktorzy sa chorzy na pewna chorobe,mianowicie,jedza caly czas, i nie moga rpzestac....ich celem zyciowym jest tylko jedzienie..i nie moga sie od niego uwolnic...kilka minut po posilku znow sa glodni.....i tak w kolko.....sa bardzo otyli,dzieci juz w wieku 8 lat waza ponad 90 kg.... moze masz cos podobnego???? hm....ja w sumie tez czasami, mam takie napady glodu,z enormalnie zjadlabym konia z kopytami(tylko musialby byc smaczny)

Gość ja mala
ja mama tak jak sie spale

Gość polecam dietke
Ja odkad przeszlam na diete south beatch to nie mam zadnych napadow glodu i co mnie najbardziej cieszy nie rzucam się na slodycze ,

Gość hikaczuka
ale ja nie stosuje zadnych diet..jem regularnie :(