Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fannky

dziś mija pierszwy miesiąc bez Ciebie

Polecane posty

no właśnie, dziś mija pierwszy miesiąc jak nie jesteśmy razem, jak nie mogę Cie przytulić, a Ty nie powiesz mi że wszytko będzie dobrze ;( uczę się żyć na nowo bez Ciebie, czasami wydaje mi się że wszystko będzie dobrze ( bo musi ) , czasami jest mi źle. wracają wspomnienia- w końcu to były dobre 4 lata. wiem że z czasem i te wspomnienia nie będą tak bolały. pozostawiłeś po sobie tyle pytań bez odp. dziś jest mi smutno- wiem że się pozbieram bo staram się być twarda i dzielna tak jak Ty mnie tego nauczyłeś. może szczeście i do nie się kiedyś uśmiechnie, ale któż to wie?

oo ;)) hej. melancholia dziś mnie dopadła ;( i staram się jakoś ją zwalczyć

Gość rrtyujn
czemu sie rozstaliscie i nie jestescie razem?ja mam podobnie tez mija juz mieisac jak sama jestem

wiem, wiem też tak mam a pogoda tez nie zachęca do uśmiechu.. więc na przekór:D ja jestem sama od połowy września..jeszcze się zbieram i uczę żyć sama:O

rrtyujn--->> coś się wypaliło, sama do końca nie wiem. coś się zmieniło- ja chyba dojrzałam , on nie ;p ale i tak jest mi ciężko czasami

Gość wspolczujaca
współczuje

Gość orbitka81
W mieście otworzyli dom publiczny. Jasio przychodzi do taty i pyta sie go: -Tato, a co robią w tym domu publicznym? Tato speszony próbuje wymigać sie od odpowiedzi mówic: -To taki dom gdzie robią dobrze zapieniądze. Jasiu zapamiętał, a za dwa dni dostał od mamy pieniadze. I tak sobie myśli "Hm... Pójdę do tego domu, i zobaczę jak tam dobrze robią" Poszedł, zadzwonił, otworzyła mu panna lekkich obyczajów i pyta sie: -Czego szukasz chłopczyku? -Tatuś mi powiedział ze tu robia dobrze za pieniadze i ja też bym chciał Kobieta zaprowadziała go do kuchni, posmarowała 3 kromki nutellą, Jasiu zjadł, podzekował i wrócił do domu. W domu rodzice sie go pytaja -Jasiu, gdzie byłes? -W tym domu publicznym -Co???? Co ty tam robiłeś???? tatus powiedział żę robią tam dobrze, za pieniadze to poszedłem. Dwie zmogłem, ale trzecia to już tylko wylizałem. a to znalas?:) gloooooowa do gory...co nas nie zabije to nas wzmocni....znaczy...yyy...ta mowia:) POZDRAWIAM...sle wielgachny usmiech w twoja strone...wiecej zrobic nie moge:P :):):):):)

:))) dzięki. już kiedyś słyszałam ten kawał ale znowu mnie rozśmieszył, głowę trzymam wysoko tylko tak co na dole tego księcia nie przegapie ;)

no własnie chodzi o to że ja tak sobie też mówie- ale jak nie będzie dobrze?? przecież tylu nieszcześliwych ludzi chodzi po ziemii- przecież nie z własnego wyboru :(

Przyjechała matka z z córką na zakupy do Warszawy. Idą z dworca, matka rozgląda sie za taksówką. W końu złapała jakąś i wsiadają, a córka ciekawie rozgląda się dookoła i widząc stojące za rogiem prostytutki , pyta: -mamo, a kto to są te panie, które tam stoją przy dworcu? Matka odpowiada: -a to są panie, które wracają z pracy i czekają na swoich mężów. Taksówkarz to słyszy i mówi: -co pani córce za bzdury opowiada, to są zwykłe kurwy. Matka się zaczerwieniła a córka zadaje znowu pytanie: -mamo, a czy te panie mają dzieci? Matka odpowiada: -oczywiśie, a skąd myślisz się biorą tacy warszawscy taksówkarze..