Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doribtm

Choroby serca a poród

Polecane posty

Gość Doribtm

W zeszłym roku miałam problemy z sercem(lekarz stwierdził częstoskurcz napadowy) ale nie wiem czym były spwoodowane i same minęły.dostałam skierowanie do kardiologa ale nie zdązyłam się do niego udać, bo zaszłam w ciążę. Jestem w 36 tyg. ciązy i do tej pory raczej wszystko było ok.Możliwe jednak, że nie zwracałam uwagi na pewne objawy. Ostatnio dostrzegłam zmiany na swoim języku i doczytałam się, że mogą być spowodowane problemami z żyłami lub chorobami serca. Termin porodu mam na 1 marca i zaczynam się obawiać czy wszystko przebiegnie prawidłowo. Własćiwie to bardzo panikuję i boję się, że coś mi się stanie podczas porodu.Chciałabym wiedzieć jakie jest ryzyko a wizyta u kardiologa jest teraz wykluczona bo trzeba bardzo długo czekać nawet przy prywatnej wizycie. Czy któraś z pań ma podobny problem?? Bardzo proszę o pomoc!!

Gość koliiiiiiiiiiaaaaaaaaa
Witam ja tez niedawno rodziłam i takze mam problemy z sercem ale wszysto poszlo zgodnie z planem choc poród to straszna sprawa bo boli jak cholerka! Moge go opisac jak pani chce? Albo jakies pytania?

Gość bababe
Hej.Jestem w drugiej ciąży.W pierwszej ciąży skarżyłam się na silne bóle głowy i mój ginekolog skierował mnie na badania kardiolog. Okazało się ,że to częstoskurcze napadowe. Przez cały czas jestem pod kontrolą kardiologa.Pierwszą ciąże miałam rozwiązaną cięciem cesarskim i ta ma tak wyglądać.Mój lekarz nawet nie brał pod uwagę naturalnego rozwiązania. pozdrawiam