Madzia_ 0 Napisano Styczeń 30, 2007 Czy metoda kalendarzykowa jest skuteczna?? Minął mi już drugi dzień niepłodny w cylku misiączowym i odbyłam mój pierwszy stosunek płciowy. Czy w takim razie jest możliwość, że zajdę w ciążę?? Czy antykoncepcja awaryjna jest skuteczna?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikitka_07 Napisano Styczeń 30, 2007 a nie uzywalas prezerwatywy? ja bym sie bala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzia_ 0 Napisano Styczeń 30, 2007 zabezpieczyliśmy się, ale prezerwatywa pod koniec pękła i przerwaliśmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ****malaria**** Napisano Styczeń 30, 2007 no to jak pekla, to pech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ****malaria**** Napisano Styczeń 30, 2007 ja zaczelam zycie seksualne 1.5 roku temu. Biore tabletki i dla wiekszego bezpieczenstwa tazke stosujemy prezerwatywy i NIGDY nie pękla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinga22 Napisano Styczeń 30, 2007 metode kalendarzykowa nie wierze jak masz regilarny cykl i jestes przed okresem to jest małe prawdopodobieństwo a jak jest inaczej to bym radziła isc do ginka plemniki potrafia długo wytrzymać w srodku nawet do 7 dni to pa powodzenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinga22 Napisano Styczeń 30, 2007 dodam jesze ze w ta metode nie bardzo wierze i chyba bym jej nigdy nie zaufała ale cóz nie wszyscy moga brac tabletki.wiec trzeba sobie jakos inaczej radzic ja tez je kieds odłoże i zostanie gumka tylko to pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach